{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: inglid jätsid sulle sõnumi!

          Vali üks pilt, mis sind kõige rohkem inspireerib või sulle kõige rohkem meeldib. Seejärel vaata, milline on sinu...

 

 

 

 

 

Vali üks pilt, mis sind kõige rohkem inspireerib või sulle kõige rohkem meeldib. Seejärel vaata, milline on sinu sõnum. 




1. Pilt


Mõtle mõnele hetkele, kui sa tundsid end hästi, olid õnnelik ja rahul. Ja kui sa naeratasid. Kas sa oled tähele pannud, et kui sa naeratad, siis muretsed sa vähem stressi ja probleemide pärast. Isegi igapäevased mured ning valud muutuvad väiksemaks.

Kõik on kuulnud, et naer on kõige parim ravim, paljud on aga unustanud seda kasutada. Naerata. Ja mitte ainult oma huultega, naerata kogu südamega nii, et su naeratust on näha su silmadest.

Naerata kõikide nende heade hetkede pärast, mida elu sulle kinkinud on. Kõikide heade inimeste pärast, keda sa tundnud oled. Naerata nende pärast, kes sulle kallid on. Tunned sa end nüüd paremini? 

Kas pole kummaline, kuidas nii väike asi võib muuta nii palju meie ümber ja meie sees? Kas pole imelik, kuidas positiivne ellusuhtumine võib muuta maailma üheainsa hetkega palju paremaks ja ilusamaks paigaks? Kuidas isegi päike võib paista iga ilmaga südames, kui su hing on rahul ja kui sa lõpetad muretsemise? Kui sa hakkad rohkem naeratama, saab sinust päike ka teiste ellu. Nende, kes mõtlevad edaspidi sinu naeratusele ja leiavad rahu oma südames. 

Naerata edaspidi iga päev. Kingi oma naeratust nendele, kes seda vajavad, ka neile, keda sa ei tunne. 


2. pilt

Kui sa kannatad oma hinges, kui sa oled kaotanud mõne lähedase või üle elanud pettumuse, siis kuula: mõnikord pead sa tooma väga suure ohvri, palju suurema, kui sa kanda suudad. Aga ainult selleks, et saada selleks, kelleks sa saama pead. Oma parema ja teistsuguse tuleviku nimel.

Praegu seob elu sind veel väga tugevalt sellega, mida sa üle elasid. Aga ometi ei näe sa selgelt veel homset päeva. Aga tulevik ei ole nii tume, kui sa praegu seda arvad. Palju unistusi on täide minemas, mida sa praegu veel ei usu. Tuleb õnnelikke päevi, ka selliseid, millest sa praegu unistadagi ei oska.

Mõned su unistused täituvad. Võib-olla täiesti ootamatul moel. Või nii nagu sa seda sooviksid. 

Kui sa aga praegu kannatad, siis ei tohi sa mõtelda, et sinuga midagi valesti on või et tegemist on karistusega, mille sa oled ära teeninud või et see on õppetund, mida elu sulle annab. Me muutume iga päev natuke. Nagu lapsed, kes õpivad kõndima.

Valgus ei ole enam kaugel. Hoia oma silmad ja kõrvad lahti, näe ja kuule, mis toimub sinu ümber. Näe väikestest märkidest, et sa ei ole üksi. Kui sa näed valget sulge maas, kui sa kuuled laulusõnu, mis sind puudutavad, kui keegi ütleb sulle midagi ilusat - see kõik on märk sulle, et sa ei ole üksi ja et juba väga varsti tuleb oodatud lohutus ning hingerahu. Sa ei ole üksi.

 

 

 

 


3. pilt

Ilmselt sa tead, kui olulised on meie mõtted ja teod. Sa oled aru saanud, et kõik, mis me teeme, teeme me endale. 

Sa oled tänu oma tarkusele aidanud ka teisi inimesi muredest üle saada. Kuulanud ja lohutanud neid. Sa oskad puudutada inimeste südant. Ja ravida nende hinge. 

Sa mõistad kõige elava hinge. Looduse ja loomade. See ongi sinu missioon.

Sa muudad maailma paremaks paigaks. Sul on palju suurem mõju, kui sa seda arvad. 

Sa teadvustad maailma enese ümber. 

Aga sa oled ka kannatanud oma elus, sest sa ei ole saanud seda, mida sa tahtsid. Sest sind oli mujale vaja. 

Ilus kink on sind ootamas selle eest, et sa oled teisi aidanud. Sa oled aidanud teisi ja sind aidatakse. 

Keskendu sellele, millest sa vabaneda tahad ja mõtle sellele, mida sa oma ellu igatseksid. Sinu soovid võivad täituda, kui nad tulevad puhtast südamest.


4. pilt

Sa otsid harmooniat iseenda ja end ümbritseva maailmaga. Sa tahad ravida enda hinge ja teiste omi. Sa tahad kasutada ära oma tõelist potentsiaali. Olla parim versioon iseendast. 

Kui sa õpid iseennast armastama ning olema teiste vastu lahkem, muutub kogu su elu ning toob sulle lähemale selle, mida sa otsid: armastuse, külluse ja kindluse. 

Sa pead leidma üles oma sisemise lapse, oma tõelise isiksuse. Ainult nii saad sa aidata teisi ja iseennast. 

Kui sa oled leidnud selle, milleks sa siin oled, oled sa leidnud tee õnneni. 

Me tunneme end nagu koju jõudnud lapsed, kui oleme leidnud tee iseenda südamesse ja õpima rohkem naeratama, sest elu naeratab meile siis vastu ja külvab meid üle kingitustega, millest me unistale.

Ole see, kes leiab selle tee ja juhatab ka teisi oma valgusega.

Sa oled väga tore inimene ja sul on kõrgem eesmärk, kui sa seda arvad. Sa oled tähtis. Sa ei ole kaugel enam, juba varsti on käes päevad, mis toovad sulle rõõmu ja õnne. 

 

 

 

 


5. pilt

Sa ei ole siin elus selleks, et elada tagaplaanil. Sa pead õppima suurelt unistama.

Isegi, kui sul praegu pole ainsatki ideed, kuidas su unistused täituda võiksid või millest sa üldse unistada võiksid, siis on sul ikkagi mõned soovid, mille elluviimist sa tahaksid. 

Ära mõtle detailidele, ära mõtle sellele, kuidas see võiks juhtuda. 

Sest see plaan tuleb iseenesest, kui sa juba tead, mida sa tahad. Võib-olla arvad sa, et see pole võimalik või et see ei ole sinu jaoks. Aga sa eksid. 

Kuis sa tahaksid oma elu muuta, peaksid sa arvestama võimalusega, et su soovid võivad täituda. Ja su elu võib muutuda ilusamaks, paremaks, päikesepaistelisemaks, rõõmsamaks, õnnelikumaks. 

Võib-olla see, et sa seda praegu siin loed, on märk, mis kutsub sind unistama. Pane oma suured unistused kirja nüüd ja kohe. 

Sa oled väärt, et nad täituvad. Kui sa näed nende täitumist oma peas, siis oled sa juba lähemal oma unistuste ellu viimisele. 

Kas pole tore, kui see nii läheks? Sa saaksid ju nii aidata iseennast ja paranda ka teiste elu! Unista suurelt! 


6. pilt

Sa pead lõpetama selle pideva muretsemise ja viha, mis su südames nii tihti kogu maailma vastu on.

Minevik on minevik. Mõned inimesed on sellised nagu nad on. Me ei saa sinna midagi parata. Kes meist oleks vigadeta? Me ei saa muuta olukordi ega teiste inimeste käitumist. Me saame muuta ainult oma suhtumist. 

See viha ja pettumus sinu hinges on aastate jooksul ainult kasvanud ja muutunud sind kibestunuks. Selle tõttu ei kannata mitte ainult sina ise vaid ka teised sinu ümber. 

Ja kannatab ka sinu elu. Sest negatiivsete tunnete tõttu, mida sa hommikust õhtuni tunned, oled sa blokeerinud oma elus kogu hea, millest sa nüüd ilma jääd. Su elust on saanud nõiaring. 

Sa pead andestama ja tegema seda kohe. Sa ei pea andestama seda, mis sinuga tehti. Vaid pead leidma jõudu selleks, et vabaneda mürgist, mis su hinge täidab. Sa pead vahetama selle mürgi rahu vastu. 

Andestamine toob sulle tagasi meelerahu, uue ja puhta energia ja parema elu. 

Palu ingleid sind aidata. Palu kogu südamest. Iga päev. Ja täna. 

Su elu läheb palju ilusamaks ja õnnelikumaks, kui sa suudad oma valust lahti saada.

 

 

 

 


7. pilt

Mõtle, kuidas oleks, kui sa saaksid elada oma elu nii nagu sa seda tahaksid. Kui su ümber oleksid inimesed ja asjad, mis aitavad sul end paremini tunda. Ja mõtle nüüd, mida sa ise ära teha saad, et seda reaalsuseks muuta. 

Kui sa ei ole seni palju tähelepanu oma tervisele pööranud, siis praegu on selleks õige aeg. Õpi oma keha tundma, teadvusta endale seda, mida sa sööd ja kuidas sa seda teed.

Kui sul on harjumus süüa ruttu ja kiiresti, võid sa kindel olla, et sa sööd stressitasemel.

Tervis ei hõlma mitte ainult toitumist, vaid ka liikumist. Liikumine on kasulik südamele ja vereringele ning parandab üldist heaolu.

Liikumine paneb ringlema ka energia kehas. 

Südamele on vajalik ka muuta oma mõtteid ja valida inimesi, kellega sa suhtled. 

Ära käi läbi inimestega, kes panevad sind end halvasti tundma ja kes on liiga negatiivsed. Selleks, et saada positiivset elu, pead sa ümbritsema end positiivsete inimestega. 


8. pilt

Ära uju vastuvoolu oma elus. Lase end voolul kaasa kanda. Ära võitle oma mõtete ja tegudega, sest sa ei ole tugevam ja see ei vii sind kuhugi, muudab sind ainult nõrgemaks ja võtab su energiat ära. Mõnikord tuleb ka laineid ning takistusi, ka neist tuleb üle saada.

Praegu ei ole võib-olla kõige kergem periood aga juba varsti asjaolud muutuvad ja sa leiad taas, mille pärast õnnelik olla. 

Ära ainult võitle elu vastu, vaid uju lainetega kaasa. 

Lase oma südame end juhatada ja mine eluga kaasa. Ainult nii jõuad sa sinna, kuhu sa jõuda tahad ja leiad õiged uksed, millele koputada.


Kommentaare ei ole