{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees, 61-aastane, naine 26-aastane

    foto : pexels : Oleksandr P   Mart on 61-aastane mees, ...

 

 

foto : pexels : Oleksandr P

 

Mart on 61-aastane mees, tema kaaslane Kirke on kõigest 26-aastane. 

"Ma kohtasin Kirket täiesti juhuslikult külapeol, võib nii öelda. Me olime mõlemad selle ürituse organiseerimise juures, tema hoolitses toitlustamise eest ja mina olin tehnilise poole peal. Kuidagi nii juhtus, et me sattusime jutu peale ja veetsime õhtupooliku koos. Ilma mingi tagamõtteta. Paar päeva hiljem võttis Kirke minuga ühendust mingi tööasja pärast, ma olin rääkinud talle ühest oma tuttavast, kes võis teda aidata mingi probleemi lahendamisel. Kui see tuttav oli teda siis aidanud nii hästi, kui võimalik, tahtis Kirke mind tänada ja kutsus välja sööma. Ma ei hakanud ära ütlema. Sellel õhtul meie suhe muutuski lähedasemaks. Kirke rääkis mulle oma viimasest suhtest ja mina rääkisin talle oma elust, naisest olin ma juba ammu lahus. Kuidagi läks nii, et me leidsime ühise keele ja meil oli mõnus koos olla. Kirke oli see, kes pakkus välja, et saaks äkki veel kokku. Ma olin kohe nõus. Ja nii meie suhe alguse saigi, sellest on nüüd kaks aastat. "

 

 

Mart tunnistab siiski, et nende suhe ei ole olnud lihtne ja seda just teiste pärast. 

"Ma mõtlesin, et sõpradel on hea meel, et mul on keegi ja ma ei ole enam üksi. Aga kus sa sellega. Ikka nii, et vana hobune tahab ka kaeru ja mis sa rikud noore naise elu ära. Inimesed kord juba on nii, kes see maailma suud kinni suudab hoida. Igal ühel on oma arvamus. Kui ma ütlesin, et ma ei ole enam üksi, olid kõik rõõmsad. Aga kui jutt läks Kirke vanuse peale, siis venisid näod kohe pikaks. Kuidas ma ikka nii rumal olen, ise suur mees juba. Miks ma noort tüdrukut ära kasutan! Ja mis mul üldse arus on. Et kõik ei pea maailmas ka ainult ümber selle keerlema. Keegi ei tahtnud aru saada, et me sobime Kirkega hästi ja meil on hea koos olla. 

Ka Kirke ei pääsenud teiste hukkamõistust. 

 

 

"Eks Kirke sai ka oma osa, see on kindel, ega ta mulle kõigest pole rääkinud aga selge on see, et tema oskab rohkem üle olla, kui mina ja ei lase ennast sellest kõigest puudutada. Mõned on otse küsinud, et kas ta otsis endale isa asendajat. Tegelikult olen ma Kirke isast palju vanem. Kirke on täiskasvanud inimene ja teab, mis teeb. Õnneks ei lase ta ennast sellest kõigest mõjutada. Ma tean küll, mida inimesed mõtlevad, kui meid koos näevad, et näe vana mees sai noore tibi raha pärast aga seekord pole mul küll mingit varandust kusagilt võtta. Minu soov ei ole Kirke elu ära rikkuda, kui ta peaks leidma endale kellegi teise ja noorema, siis mina ei hakka kätt ette panema. Las saavad õnnelikuks. Mina saatusele vahele ei astu. Praegu tahan ma aga nautida oma õnne, mis mulle on sülle kukkunud. Ma ei ole veel pensioniikka jõudnud, Kirkel on kogu elu veel ees ja oma töö, seega hommikust õhtuni me ka koos ei istu. Aga nii palju, kui võimalik, saame ikka kokku. Puhkused, nädalavahetused ja õhtupoolikud katsume ikka koos veeta. Jah, ma armastan Kirket. Ja kui see suhe kestma jääb, seda parem. 

 

 

Mart teab, et ühel hetkel peab ta valima. 

"Kirke on noor ja peab looma oma pere. Minu lapsed on suured ja oma elu peal. Seega minu roll on täidetud ma leian. Pealegi ma ei kujuta ette, et lapsel oleks isa, kes vanuse poolest sobiks vanaisaks. Ehkki Kirkest saaks väga hea ema. Kirke on kõigega nõus, mina praegu seda asja nii ei näe.. Vähemalt mitte praegu. Liiga vara. Võib-olla ühel hetkel peame me oma elus ikkagi mingi valiku tegema. Aga praegu on veel aega. Mul ei ole kellegi vastu selliseid tundeid olnud peale oma naist ja sellest on juba tükk aega möödas. Kirke võib jäädagi minu viimaseks armastuseks.

Kommentaare ei ole