{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees, 46-aastane ja naine, 68-aastane

    foto : pexels / MART PRODUCTIONS   Margit on 68-aastane...

 

 

foto : pexels / MART PRODUCTIONS


 

Margit on 68-aastane naine, kellel on ilus suhe endast 22 aastat noorema Madisega. Nende suhe on hoolimata kõigest ajale vastu pidanud ja nüüd on nad juba koos õnnelikult olnud üle 20 aasta. 

Nende suhe pani alguses kohe inimesi rääkima. 

Margit : "Ma olin just oma abikaasast lahku läinud. Meie suhe lõppes ikka väga halvasti, mul on sellest nii palju halbu mälestusi, et ei taha rääkidagi. Ma ei olnud temaga õnnelik. Aga siis kuidagi juhtus, et ma sain kokku Madisega ühiste tuttavate juures. Tegelikult oli neil plaan mind Madise isaga kokku viia, kes oli just oma naisest lahku läinud. 

 

 Minul aga tekkis klapp otsekohe Madisega, kes nägi oma vanusest palju vanem välja. Me saime kohe omavahel hästi läbi. Aga see ei läinud üldse nii lihtsalt, sest inimestel on raske harjuda ja omaks võtta sellist asja, et nii suure vanusevahega inimestel võib omavahel olla armastus ja tekkida tunded. Madise isa oli minu ja oma poja peale nii pahane, et ei suhelnud meiega tükk aega ega tahtnud Madist isegi näha. Ma kaotasin sellel perioodil mitmed oma sõbrad, kes lihtsalt haihtusid. Aga mida ma teha sain?"

Margiti jaoks ei ole vanusevahe Madisega mingi probleem. 

"Ma ei saa aru, miks see teisi häirib nii palju? Tavaliselt võtavad mehed nooremaid naisi aga meie loos olen mina see, kes on vanem. Ma ei taha, et inimesed peavad mind Madise emaks. Ma ei ole tema ema.  Me saame omavahel hästi läbi, meie suhe toimib. Madisel on muidugi palju rohkem energiat, kui minul, tema jõuab kodus palju rohkem ära teha ja temast on suur abi. 

 

 Aastatega mulle tundub, et meie erinevat vanusevahet ei olegi enam nii palju näha, see paistis palju rohkem silma, kui Madis oli veel 20-astane. Nüüd ta hakkab vaikselt halliks minema ja on mehistunud, see sobib talle väga hästi. Me oleme mõlemad täiskasvanud inimesed. Mina näen palju noorem välja, mulle on seda mitu korda öeldud ja ma tean, et see on tänu Madisele. Armastus hoiab noorena, seda teavad kõik. Nüüd pole ammu keegi enam mingit märkust teinud ega vaadanud imeliku pilguga. Vanasti küll tuli seda ette. Meie sõbrad on ka ära harjunud. Eks inimesed näevad, et meie suhe on ajale vastu pidanud. Mul polegi nii pikka suhet olnud. Ma ütlen, et me oleme õnnelikud."


Kommentaare ei ole