{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks sa ei tohiks nuhkida oma kaaslase telefonis

  Foto : unsplash / Eddy Billard   Sa ütlesid küll, et sina ...

 

Foto : unsplash / Eddy Billard

 

Sa ütlesid küll, et sina ei hakka kunagi midagi sellist tegema. Et sina ei lange kunagi nii madalale, et hakkad tuhnima oma kaaslase telefonis ja kontrollima, mida ta teeb, milliseid sõnumeid ta on saanud, kelle pildid tal seal on ja milliseid videosid ta on vaadanud. Sest sinu leiad, et iga suhe tugineb eelkõige vastastikusel austusel ja usaldusel. Aga, kui sa sel päeval nägid oma kaaslase telefoni juhuslikult niisama, ei suutnud sa end tagasi hoida. Tema telefon oli ju täpselt sinu kõrval, sinu nina ees. Ja sa nägid, et talle tuli üks sõnum. Ja siis veel üks. Tema koodi tunned sa peast, see on ju see kuupäev, kui te kohtusite. Kas pole armas. Sa küll mõtled, et sa ei tohiks seda teha aga miski sosistab sulle kõrva, et sa pead kontrollima. Ta on ju viimasel ajal nii hajevil olnud nagu sind polekski olemas. Tal on omad käigud ja ta vastab alati umbmääraselt, kui sa talle küsimusi esitad. 

 

Praegu on õige hetk, sest ta on vannitoas ja tema telefon on siin, sinu nina ees. Sa vaatad tema telefoni, mille ta jättis, laua peale. Ja tunned, et midagi on korrast ära. Sa ei suuda oma pilku mujale keerata. Ja korraga võtad sa telefoni kätte või õigemini haarad ning hakkad palavikulise kiirusega lugema ning vaatama, kõigepealt fotosid - kõik tundub korras olevat. Seejärel viimased kõned, ka siin pole midagi huvitavat. Jah, Merike on tema täditütar, seega on see normaalne, et ta talle helistab. Kerli aga tema õde. Kõik sõnumid on aga nendelt, kellega ta trennis käib. Või emalt. Mõned sinu sõnumid ka. Sa paned telefoni ära. Uus sõnum. Sa kirud ennast, et unustad ju vaadata tema Instagram'i kontole. Sa võtad telefoni uuesti kätte ja näed tema vestlusi inimestega, keda sa ei tunne, kellele ta on saatnud südameid jne. Ning sa tunned, kuidas su maailm hakkab vaikselt kokku varisema. Ometi on tegemist ainult piltidega ja mõttevahetusi seal peaaegu polegi. Aga sul on tunne, et sa oled saanud suure saladuse jälile. Ehkki tõenäoliselt ei tähenda see mitte midagi. Kahtlemata toob see kaasa ühe väga ebameeldiva jutuajamise teie vahel. 

 

 


9 põhjust, miks sa ei tohiks nuhkida oma kallima telefonis

 

1. Kas ta on sulle loa andnud selleks?

Esimene asi on selgeks teha, kas su kallim lubab või ei luba sul seda teha. 


2. See on tema eraelu 

Igal inimesel on õigus oma salaaiale.


3. Kas sulle meeldiks, kui ta sinu telefonis nuhiks? 

Ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtaks

 

4. Sa võid rikkuda mõne ilusa üllatuse ära

Mõtle näiteks, kui tal on plaanis sulle mingi üllatus teha, siis sa rikud kõik ilusa ju ära. Ja see oleks sinust lihtsalt rumal.

 

 

 

5. Kuidas ka ei ole, sa leiad kindlasti midagi, mis sind ärritab ja mis sulle ei meeldi

Sest see läheb alati nii. Isegi, kui sa midagi konkreetset ei otsi, sa võid nâha ikkagi midagi, mis sulle ei meeldi. See võib olla midagi sellist, millel tema jaoks pole mingit tähtsust aga mida sina talle hiljem ette heidad. 


6. See võib saada harjumuseks

Nagu paljude asjade puhul, kui sa kord oled juba alustanud, siis on raske seda lõpetada. See võib aga teie suhte ohtu seada.

 

7. Sa ei ole tema vastu aus

Kuidas sa talle üldse seletad, et oled leidnud midagi kahtlast tema telefonist? Tema võib jälle seda sulle ette heita, et sa ei usalda teda 

 

8. On asju, mida on parem mitte teada

Sa tahad tõesti teada, milliseid filme ta vaatab? Parem on mõnda asja mitte teada.

 

9. Ta võib sulle peale sattuda

Ja sellega teeksid sa endale karuteene.

 

 







Kommentaare ei ole