{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kuu Skorpionis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kaljukitses, tänu sellele on sind ees ootamas väga ilus ja rahuli...


 

 

 Kuu Skorpionis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kaljukitses, tänu sellele on sind ees ootamas väga ilus ja rahulik nädalavahetus. 


Armastus

Merkuuri mõju on üsna positiivne ja hea. Ilmselt oled sa tänu sellele palju kannatlikum ja rahulikum nii iseendaga, kui ka oma kaaslasega. Ja tänu sellele paraneb sinu suhe. Kui sa oled vallaline, võid sa tunda suuremat tõmmet selliste inimeste poole, kellega sul vähe ühist on. Kas see tähendab, et vastandid tõmbuvad? 

 

Raha

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, peaksid sa olema oma rahaasjadega äärmiselt ettevaatlik. Ära soorita kahtlaseid tehinguid ja ära laena oma raha välja.

 

Tervis

Ära jäta oma tervist hooletusse lihtsalt ajapuuduse tõttu. Kuula rohkem oma keha.  

 

 

 

Töö

Ilmselt saad sa suuremat tegevusvabadust juurde, tänu sinule saab ka üks suurem probleem lahendatud tänase päeva jooksul.

 

Pere

Tänu Merkuurile võid sa tunda suuremat lähedust oma lastega. Nad räägivad sulle kõigest, kasuta seda perioodi ära, et huvituda sellest, kuidas nad end tunnevad ja millised on nende soovid ja igatsused.

 

Suhted

Üldiselt on sinu parimad sõbrad sinu enda pere liikmed. Onud, tädid, täditütred, onupojad. Nendega koos tunned sa end kõige paremini.

 

Väike nõuanne: halba õnne ei ole olemas



Kommentaare ei ole