{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Mulle makstakse selle eest, et testida meeste truudust : enamik petavad! "

  foto : unsplash / Andre Sebastien      Tema nimi ...

 

foto : unsplash / Andre Sebastien

 

 

 Tema nimi on Madeline Smith, tema amet on testide meeste truudust. Ta on teinud lojaalsuse teste kõrgelseisevate isikute ja isegi NBA mängijate seas. 

Amet : ahvatleja. 

"Esimene inimene, kes palus mul testida oma mehe truudust, oli üks viie lapse ema, kellel oli alust kahelda oma mehe truuduses."

Tema nimi on Madeline Smith. Ta teenib elatist testides meeste truudust. Tema esimesel kliendil, viie lapse emal, oli juba üks valus lahutus seljataga just nimelt petmise tõttu, kogu oma julgust kokku võttes oli ta alustanud uut suhet. Ta leidis endale uue partneri, kellega tekkisid kohe samad kahtlused. 

"See naine võttis minuga ühendust. Mina otsisin võimalust, kuidas tema mehega kontakti saada. Me saime kokku, ma küsisin temalt, kas me oleme kohtunud kusagil ja hakkasin niimoodi rääkima. Ta kohe ei läinud õnge, mingil ajal hakkas kaasa rääkima ja siis ütleski nii jutu sees, et ta on tegelikult vallaline. 


Algus

Madeline hakkas selliseid teste tegema juba keskkoolis, kui ta kasutas messengeri selleks, et välja selgitada, millise inimesega tal tegu oli. Aja jooksul on tema poole pöördunud paljud erinevad inimesed, et saada täpsemat infot oma kaaslase tegude kohta. 

Madeline huvitub ainult oma klientide heaolust. 

 

 

 

Videod

2016. aastal jagas ta ühte videot oma suhtlusvõrgus, mille ta tegi ühe oma sõbraga ja milles ta näitab, kuidas ta meeste truudust testib. Peale seda hakkasidki inimesed temaga ühendust võtma, et ta testiks nende partnerite truudust. Alguses ei teinud ta seda regulaarselt, sest ta enda lapsed olid alles väikesed aga need naised, kes teda hiljem tänasid, andsid talle julgust juurde ja motiveerisid teda jätkama. Siis ta saigi aru, kui palju neid inimesi tegelikult on, kes vajavad ainult tõendeid. 

 

Äri

Nüüdseks on sellest saanud tema amet, millega ta teenib endale elatist. "See nõuab minult palju energiat ja vaba aega. Enamik mu klientidest on heteroseksuaalsed naised, kes tahavad testida ainult meeste truudust aga on ka mehi, kes on pöördunud minu pooles, et ma testiks nende naisi. Mina olen alati aus kõigi vastu, olenemata soost. "

 

 

 

Kaksikelu

"Ma olen näinud väga palju mehi, kes elavad kaksikelu ja kellel on kõrvalsuhe. Ãœks selline paar jättis mulle väga sügava mulje. Neil oli visiitabielu. Naine hakkas kahtlustama ühel hetkel, et mehel on keegi teine ja selgus, et mees oli abielus, tal olid isegi lapsed ja ta elas hoopis teises linnas. See, mis mind kõige rohkem rabas, oli see, et ta abikaasa oli sellest kõigest teadlik ega hoolinud sellest üldse. Kaks aastat tagasi juhtus üks teine imelik lugu. Kui ma paljastasin ühe mehe kõrvalsuhte ja viisin ta naise mehe armukesega kokku, said neist parimad sõbrannad. Nad nutsid teineteise õlal sellepärast, et mees neid mõlemat oli petnud. 


Raskused

Madeline on viinud läbi lojaalsuse teste ka kõrgelseisvate isikute peal, nende seas kuulsate NBA mängijate seas. "Hoolimata sellest, et ta oli juba kellegagi suhtes, kutsus ta mind oma hotellituppa peale mängu.". Mõned raskused kaasnevad siiski ka selle ametiga. "Ma leian, et mul ei ole kõige kergem amet, ma ei tunne ennast hästi, kui ma pean ütlema neile vaestele naistele, et nende mehed petavad neid. Aja jooksul olen ma õppinud rahulikumalt võtma. "


Kommentaare ei ole