{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et sõprus on läbi saamas ja aeg on oma eluga edasi minna

  foto : pixabay / chulmin1700      Millised märgid viitava...

 

foto : pixabay / chulmin1700

 

 

 Millised märgid viitavad sellele, et see sõprus ja selle inimesega suhtlemine ei tee sulle head ning parem on, kui sa lähed oma eluga edasi? Normaalne suhe sõbraga ei mõju halvasti sinu vaimsele tervisele ega pane sind kannatama. Kui su sõber on sõber, siis sa tunned ja tead, et ta sind toetab, hindab ja austab. Mõnikord juhtub aga, et suhe muutub nii nagu muutuvad inimesed ja selle tõttu tekib tunne nagu ei oleks sa enam samal lainel oma selle inimesega, keda sa ometi nii hästi tundsid varem. Nii vähemalt kirjutab psühhoterapeut Bobbi Banks Instagram'i postituses. Sellepärast ongi nii tähtis teada, millal sõprus teeb sulle head, tuues su ellu rõõmu ja rahulolu ja millal see suhe on muutunud kurnavaks, võttes su energiat ära.  

 

 

 

Usalda oma sisetunnet

Üdiselt on palju lihtsam tunda ära, kui asjad ei ole korras siis, kui see puudutab suhet kallimaga. Mõned märgid aitavad siiski ka ära tunda, kui sõprus hakkab läbi saama. Kui sa tunned, et sa ei saa enam selle inimesega rääkida siiralt, kui sa pead valima oma sõnu, kui sa ei tunne end temaga vabalt, on midagi valesti. Kui ta ei toeta sind ja katsub sind kogu aeg maha teha või katsub olla alati sinust parem, on midagi valesti. 

 

 

 

Sõprus ei ole normaalne, kui sa tunned :


et sa oled ainuke, kes otsib võimalust, kuidas kokku saada, suhelda või lihtsalt teada saada, kuidas teisel läheb.

kui sa tunned, et selle inimesega koosolemine on muutunud emotsionaalselt kurnavaks.

kui ta ei austa su piira ega sind ennast. 

kui sa tunned end üksi ja nagu polekski sind olemas tema silmis. Ta ei pööra sulle tähelepanu, ei huvitu sinust ega tee välja sinu tunnetest ja vajadustest.

ta naeruvääristab sinu saavutusi või ei huvita see teda üldse, mida sa oled teinud. Tunneb ta siis kadedust sinu edusammude üle või kadestab ta seda, et sul nii hästi läheb ja et sul veab, ta ei oska tunda rõõmu sinu rõõmu üle. 

sa tunned, et tegelikult sisimas ta ei austa ega hinda sind. Ta ei ole sinu vastu heatahtlik ega lugupidav. 

 

 



Kommentaare ei ole