{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Merkuur Amburis on harmoonilises aspektis Kuuga Kaaludes, tänu sellele oled sa veelgi enesekindlam ja viid kõik oma plaa...

 


 

Merkuur Amburis on harmoonilises aspektis Kuuga Kaaludes, tänu sellele oled sa veelgi enesekindlam ja viid kõik oma plaanid ellu. Marss Kaljukitses aitab sul suuremaid otsuseid vastu võtta. 


Armastus

Ära hakka tulega mängima, ära otsi vaheldust oma ellu, see võib sulle endale kalliks maksma minna. Parem hoolitse selle eest, mis sul juba on ja ära mina mujale vaatama. 

 

Töö

Katsu paremini keskenduda ja teha oma tööd nii nagu peab. Ära veeda oma aega ainult lobisemise peale. Kui su praegune töökoht sulle ei sobi ega motiveeri sind, siis otsi midagi paremat, praegu on selleks õige aeg.

 

Tervis

Ilmselt oled sa palju emotsionaalsem ja teed selle tõttu asju, mis ei tee su tervisele head. Katsu parem teha sporti, see aitaks maandada pingeid ning luua oma peas korda.  

 

 

 

Raha

Ära muretse liiga palju oma rahaasjade pärast. Kui sa tahad midagi paremaks muuta, siis organiseeri oma raha paremini, pane kõik kulud ja tulud kirja ning sea paika eelarve. 

 

Pere

Ära ela oma halba tuju oma lähedaste peal välja, selles ei ole nemad süüdi, kui sinul on halb päev.

 

Suhted

Sa oled liiga nõudlik oma sõprade vastu ja süüdistad neid kõikides asjades, kui nad kohe ennast vabaks ei saa võtta, kui sinul seda vaja on.

 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid

 

Kommentaare ei ole