{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi 2024. aasta horoskoop

    TERVIS Märtsis ei ole Uraani ja Marsi aspekt kõige parem, selle tõttu võid sa olla närvilisem, kannatamatum ja ärrituda rohkem. Tõenäoli...

 


 

TERVIS

Märtsis ei ole Uraani ja Marsi aspekt kõige parem, selle tõttu võid sa olla närvilisem, kannatamatum ja ärrituda rohkem. Tõenäoliselt tunned sa sellel ajal vaimset kurnatust. Katsu enda eest rohkem hoolitseda. Puhka ja võta rahulikult. Oota paremad ajad ära. Jupiter siseneb 26. mail Kaksikute märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Augustis võid sa tunda samuti suuremat väsimust ja kurnatust. Sul võib tekkida tunne, et mitte miski ei liigu sinu elus ja sa seisad paigal. Tõenäoliselt on selles süüdi Merkuuri retrograad. Sa tunned ennast jälle hästi ja oled parimas vormis 3. septembrist kuni 20. novembrini. Planeet Marss siseneb sinu märki 5. novembril, koos sellega peaks kaduma su väsimus ja terviseprobleemid.

Päike, Marss ja Merkuur saadavad sulle head energiat aprillis, mais, juulis ja augustis, samuti novembris ja detsembris. Kõige paremini tunned sa ennast aga 27. novembril, kui Päike ja Marss moodustavad trigooni Amburi märgis. Kõige parem kuu sellel aastal on sinu jaoks aga sinu sünnipäeva kuu. Kui Päike on sinu märgis ning moodustab harmoonilise aspekti Jupiteriga Kaksikutes, peaksid sa tundma ennast iga päev paremini, täis head energiat.

 

TÖÖ

Jupiter toetab sind kõikides ettevõtmistes alates 26. maist, aidates sul langetada õigeid valikuid ning parandades sinu nägemust iseendast. Alates 10. juunist saadab Marss sulle head energiat, mis peaks sulle kaasa tooma palju häid võimalusi karjääri tegemiseks. Uued projektid ja plaanid peaksid tekkima ning uued silmapiirid ja võimalused avanema. Tutvustest on sul sellel aastal palju kasu. Sind hakatakse rohkem tunnustama ja väärtustama. Sinu kuulsus peaks kasvama. Tõenäoliselt otsustad sa ise midagi oma elus muuta ja jätta selle, mis sulle enam ühel või teisel põhjusel ei sobi. Merkuur on retrograadis 16-29. augustini sinu märgis ning paneb sind nägema paljusid asju läbi uue pilgu. 15. novembri täiskuuga saab läbi viimased pool aastat kestnud tsükkel, sa leiad uue tee oma elus, oma koha ja tunned ilmselt esimest korda üle pika aja enda üle uhkust. 


ARMASTUS

Mida sa teeksid, kui sul oleks võimalus kohtuda sellel aastal oma suure armastusega? Planeedid teevad selle jaoks kõik. Pluuto jõuab tagasi sinu suhete sektorisse 21. jaanuaril, aidates sul muuta oma nägemust paarisuhtest. Pluuto mõjutab sind ilmselt kõige rohkem sellel aastal, ta aitab sul muuta olemasolevat suhet tugevamaks, pannes teid proovile. 9. veebruari noorkuu ajal algab sinu elus uus kuus kuud kestev tsükkel, mis peaks tooma su ellu armastust. Marss äratab su tunded talveunest üles 14. veebruarist kuni 23. märtsini. Juulikuus, kui Veenus sinu märgis on vastasseisus Pluutoga, võid sa otsida ise endale probleeme juurde, hakates nägema asju vales valguses ning tegema alusetuid süüdistusi. 3. juulist kuni 16. augustini parandab Merkuur su suhteid, toob su ellu uusi inimesi. 16-29. augustini võib sama Merkuur aga tekitada suhteprobleeme, arusaamatusi ja möödarääkimisi. Katsu olla üle ja ära võta midagi isiklikult. Dtesembris on Veenus Marsiga opositsioonis, see võib kaasa tuua kirgede möllu: suuri tülisid või suurt armastust.

 

2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole