{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade 2024. aasta horoskoop

    TERVIS Ãœldiselt tundub, et sa peaksid olema üsna hea tervise juures terve selle aasta. Selle jaoks, et hoid...

 


 

TERVIS

Ãœldiselt tundub, et sa peaksid olema üsna hea tervise juures terve selle aasta. Selle jaoks, et hoida oma sisemist tasakaalu, pead sa hoiduma stressist ja käima vähem läbi nendega, kes mõjuvad sulle halvasti ja võtavad su hingerahu ära. Saturni ja Neptuuni mõju on pigem positiivne. Mõlemad planeedid valvavad sinu tervise ja heaolu üle kuni maikuuni. Augustis, septembris ja detsembris võid sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust, immuunsüsteem ei ole sellel perioodil kõige tugevam. Sellel ajal võivad kroonilised probleemid anda rohkem endast märku. Marss toetab sind aga juunikuust kuni septembrini, aidates sul oma tervise eest paremini hoolitseda. 19. juulil, kui Marss on sinu märgis, peaksid sa tundma ennast kõige paremini. Must Kuu on sinu märgiga vastasseisus kuni 30. juunini. See võib muuta sind nostalgilisemaks. Ãœlejäänud aasta peaksid sa tundma ennast aga üsna hästi. 

 


TÖÖ

Märtsis aitab hea õnne planeet Jupiter leida sul oma tee, teha oma hääl kuuldavaks, panna oma arvamus maksma, näitama teistele, milleks sa võimeline oled ning vabanema oma hirmudest. Aprillis aitavad Marss ja Saturn sul näha selgemalt oma eesmärke, selgitada välja, mida sa tegelikult tahad ning haarata kinni kõikidest headest võimalustest. Juulis ja augustis on Jupiteri ja Saturni vahel pingerohke seis, see võib panna sind rohkem mõtlema oma karjääri, unistuste, edu ja õnne peale. Septembris tead sa juba paremini, mida sa tahad ja kuidas oma tahtmist saada. Alates 18. oktoobrist toob Veenus sulle kõik head võimalused kätte, tänu millele sa saad oma suuremadki unistused ellu viia. Merkuur on retrograadis 27. novembrist kuni 16. detsembrini, sellel perioodil pead sa tempot maha võtma, varuma kannatlikkust ning tegutsema arukalt. Sinu asjad ei liigu ilmselt sellel ajal nii kiiresti nagu vaja aga sellel on ka oma hea põhjust. 1. detsembri noorkuuga algab uus peatükk sinu elus. Aasta lõpus võid sa tunda rahulolu iseenda üle. 

 


ARMASTUS

Must Kuu on sinu armastuse ja suhete sektoris kuni 30. juunini, soovitades sul selgeks teha, mida sa tegelikult tahad ja mida sa enam ei taha oma ellu. Must Kuu soovitab sul ravida terveks kõik oma hingehaavad ja vabaneda oma hirmudest selleks, et muuta oma olemasolevat suhet ja elu paremaks. Planeedid toetavad sind 24. veebruarist kuni aprillikuuni, seejärel 26. juulist kuni 26. septembrini. Sellel perioodil peaksid mitmed ilusad kohtumised aset leidma. Just nende kuupäevade vahel peaks see aasta tooma sulle kõige rohkem armastust. Maist juunini võid sa tunda väsimust, kurnatust ja tüdimust. Sa võid tunda end üksi ja võib juhtuda, et sa ei tea enam ise ka, mida sa tahad. Põhjuseks on see, et Must Kuu on sellel ajal opositsioonis Neptuuni ja Saturniga. 3 septembri noorkuuga algab uus tsükkel sinu elus. Oktoobris on Veenus ja Marss harmoonilises aspektis sinu märgiga, midagi väga ilusat on sellel ajal juhtumas. Tõenäoliselt on see suur armastus, mida sa ühel või teisel moel tunda saad. 


2024. aasta horoskoop

 

Kommentaare ei ole