{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Marss Kaljukitses on harmoonilises aspektis Saturniga sinu märgis, tänu sellele oled sa valmis suurteks tegudeks. Ära l...


 

 

 Marss Kaljukitses on harmoonilises aspektis Saturniga sinu märgis, tänu sellele oled sa valmis suurteks tegudeks. Ära lase ennast teistest nii palju mõjutada ainult.


Armastus

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, on üsna tõenäoline, et lähipäevil, kui mitte täna, leiab aset üks tähtis kohtumine inimesega, kes muudab kogu su edaspidise elu. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis täna pole kõige õigem päev, et omavahelistest probleemidest rääkida.

 

 Raha

Katsu organiseerida oma rahaasju paremini, otsi võimalusi, kuidas kindlustada oma tulevikku ja kulutada vähem.

 

Tervis

Sa väsitad ise ennast pideva vaidlemisega, millel pole isegi mingit mõtet. Kas sul midagi paremat ei ole teha? Keera uus leht ja unusta kõik vana.  

 

 

 

Töö

Võib-olla hakkaksid su asjalood paremini minema, kui sa ei seaks endale nii kõrgeid eesmärge ja ei oleks nii nõudlik iseenda vastu? 

 

 Pere

Ilmselt ei ole kodune õhkkond praegu kõige parem, sa pead kõik välja kannatama, mis su ümber toimub. Marss soovitab sul olla siiski natuke autoritaarsem. 

 

Suhted

Ära unusta, et kõik inimesed ei ole nagu sina ega mõtle nagu sina. Sa tunned pettumust, sest teised ei vasta sinu ootustele aga sa ei näe, et neil on teisi häid külgi.

 

Väike nõuanne: ole teiste vastu parem



Kommentaare ei ole