{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Armastus Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, sa võid tunda rahulolematust või kerget kibestumust oma elus ...


 

 

 Armastus

Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, sa võid tunda rahulolematust või kerget kibestumust oma elus hetkel ja see ei lase sul rahulikult elada. Ära jää üksi oma muremõtetega ja ära ela ainult minevikus. Mustad mõtted ei aita sul oma eluga edasi minna, vastupidi, sa oled hiljem veelgi õnnetum, tekitades nii tõelise nõiaringi. Katsu leida väljapääs sellest olukorrast. Räägi oma sõprade või lähedastega kõigest, mis sul südamel on, nii leiad sa lahendused oma probleemidele ja hakkad nähema asju teises valguses. 

 

Töö

Sa teed alati kõik, et teha oma tööd võimalikult hästi ja olla tasemel. Sind hinnatakse vääriliselt õnneks. Isegi, kui praegu sulle suuremaid tuleviku väljavaateid veel ei avane, siis võid sa kindel olla, et kannatlikus viib sihile. Rahaasjad peaksid olema heas korras. 

 

Tervis

Hoolitse rohkem oma tervise eest, sest sa vajad jõudu praegusel hetkel. Ära muretse samuti nii palju, sest stress ei tee sulle head. 

 

Tuju 

Ilma üllatusteta

Kommentaare ei ole