{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Veenus ja Merkuur Amburis moodustavad harmoonilise aspekti Kuuga Kaaludes. Tänane päev võib kaasa tuua palju ootamatuid...


 

 

 Veenus ja Merkuur Amburis moodustavad harmoonilise aspekti Kuuga Kaaludes. Tänane päev võib kaasa tuua palju ootamatuid vahejuhtumeid, ole valmis haarama kõikidest headest võimalustest kinni. 


Armastus

Armastus teeb sind pimedaks  praegusel hetkel. Kui sa oled kellegagi koos, siis ära hoolitse üleliia oma kaaslase eest nii, et sa unustad seejuures oma isiklikud vajadused ja soovid. Ära hakka liiga palju teist inimest idealiseerima. Kui sa oled aga vallaline, siis võib elu sulle valmistada pettumust. 

 

Töö

Üsna hea päev on sind ees ootamas aga tingimusel, et sa ise ei muutu liiga emotsionaalseks ja ei võta kõike isiklikult.

 

Tervis

Kui sa hoolitseksid oma tervise eest natukenegi rohkem, kaoksid kõik su väiksemad terviseprobleemid ja paraneks enesetunne. 

 

 

 

Raha

Ära otsi oma ellu probleeme juurde vaid mõtle lahendustele. Keskendu lahenduste leidmisele, mitte oma probleemide peale mõtlemisele. Need on kaks eri asja.

 

Pere

See on hea, et sa oma lähedaste eest nii palju hoolitsed  ja oled alati nende jaoks olemas. Nendega koos olles, kes on sulle tõesti tähtsad, saad sa oma hingerahu ja tasakaalu tagasi.

 

Suhted

Vali paremini, kellele sa oma muredest räägid, sest kõik inimesed, kes sulle naeratavad, ei ole veel su sõbrad. 

 

Väike nõuanne: ära otsi endale probleeme juurde

 

 



Kommentaare ei ole