{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Head uut aastat! Veenus on terve nädala harmoonilises aspektis sinu märgiga, selle tõttu on sind ees ootamas väga hea ...


 

 

 Head uut aastat!

Veenus on terve nädala harmoonilises aspektis sinu märgiga, selle tõttu on sind ees ootamas väga hea aasta algus. Marss siseneb Kaljukitse märki neljapäeval, aidates sul õigeid otsuseid vastu võtta.  


Armastus

Täna võid sa kuulda asju, mis sulle sugugi rõõmu ei valmista. Ära tee kuulujuttudest välja. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis tunned sina oma kaaslast paremini, kui keegi teine. Usalda teda. Kui sa oled vallaline, siis ära tee tühjast lobast välja, ära kuula seda, mida inimesed räägivad. Las koerad hauguvad, karavan  läheb ikka edasi. Mine oma eluga edasi ja ära tee välja.

 

 


Töö

Kui sa pead täna palju rääkima ja suhtlema, siis on see väga hea. Võiks lausa öelda, et sul on lobapidamatus. Sa oskad kõik ära rääkida. Tänu sinule valitseb töö juures hea õhkkond ja hea tuju.


Tervis

Hoia stressist eemale täna. Sa võid tunda suuremat masendust. Katsu võimaluse korral minna jalutama või teha sporti.

 

 


Raha

Hea õnne planeet Jupiter külvab sind täna rahaõnnega üle. Kõikide märkide järgi peaks väike rahaingel sinu juurest läbi astuma ja tegema sulle ilusa kingituse selle aasta esimeseks päevaks.

 

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid selleks aastaks


Kommentaare ei ole