{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2024. aasta horoskoop

    TERVIS 11. märtsist kuni 10. juuni on sinu elus väga hea periood, lausa maagiline aeg, sest mitmed planeedi...


 

 

TERVIS

11. märtsist kuni 10. juuni on sinu elus väga hea periood, lausa maagiline aeg, sest mitmed planeedid on läbimas sinu tähemärki, saates sulle sellega head energiat, julgust, elujõudu ja tugevust. Sa peaksid olema sellel perioodil kõige paremas vormis ning seda hoolimata Merkuuri retrograadile, mis algab 2. aprillil ning kestab kuni 26. aprillini. Merkuur võib natuke su hoogu maha võtta, soovitades sul võtta rahulikumalt mõnda aega aga tegelikult tuleb see sulle isegi kasuks. 17. oktoobril on taevas täiskuu sinu märgis, mis laeb sind hea energiaga täis, tänu sellele oled sa palju enesekindlam ja lootusrikkam, kui kunagi varem. Detsembris leiab aset Chiron' opositsioon Musta Kuuga, mis võib panna sind mõtlema rohkem eksistentsiaalsete küsimuste peale ja olla emotsionaalselt kurnavam. 

 


TÖÖ

5. jaanaurist kuni 14. veebruarini tõukavad Chiron ja Marss sind otsima seda, mida sa tegelikult teha tahaksid oma elus, pannes sind oma piire katsetama ja võimeid proovile panema. Tõenäoliselt just sellel perioodil viid sa suuri asju korda ning võid isegi viia ühe oma suure unistuse ellu. Vähemalt jõuad sa oma unistuste täitumisele sammuvõrra lähemale. Hea periood uuteks väljakutseteks. 8. aprilli noorkuu sinu märgis ja sellega kaasnev täielik päikesevarjutus aitab sul teha uut algust oma elus ning näidata kogu maailmale, milleks sa võimeline oled. 1. maist kuni 10. juunini aitab sinu planeet Marss (ettevõtluse ja tegevuse planeet) leida sul oma teed. Kaks täiskuud leiavad seejärel aset sinu tööalases sektoris 22. juuni ja 21. juuli vahel, tuues sulle sellega erakordselt suurt õnne kaasa ja aidates sul oma eesmärke ellu viia. Hea edu saadab sind kõige rohkem just sellel perioodil ja tõenäoliselt viid sa siis aasta alguses seatud plaanid ellu. Kuu juhib ja näitab sulle teed taas 12. novembril. 

 

 

 

ARMASTUS

Otsustav aasta on sind ees ootamas. Must Kuu on sinu suhete sektoris 30. juunist saadik. See tähendab, et su elus on üks enne ja pärast ajajärk. Enne, 25. märtsil, lõppeb üks tsükkel, mis algas pool aastat tagasi. Mida sa oled oma elus selle aja jooksul õppinud? Mida sa tahaksid kõige rohkem? Merkuur aitab sul leida vastuseid nendele küsimustele, mis on seotud su suhetega, 2 - 26. aprilli vahel, olles retrograadis sinu märgis ja pannes sind oma prioriteete üle vaatama ning õpetades sulle, kuidas paremini suhelda elukaaslasega. Samuti aitab Merkuur sul mõista, mida sa tegelikult otsid oma paarisuhtes. Peale 30. juunit on aeg vaadata teist inimest läbi uue pilgu, olla hoolivam, mõistvam ja vähem nõudlikum tema vastu. Septembris oled sa kahevahel : sa ei tea, kas peaksid kõik sinnapaika jätma või muutma oma olemasolevat suhet tugevamaks. 2. oktoobri avaneb üks uus uks sinu elus, millega koos algab uus tsükkel. 


LÄHEDASED

Kolm Merkuuri retrograadi ( aprillis, augustis ja detsembris)  leiavad aset Tulemärgis ja selle tõttu ei jäta nad sind mõjutamata. Kõige rohkem mõjutab sind ja su suhteid muidugi aprilli retrograad, mis toimub sinu enda märgis. Hea oleks, kui sa oleksid sellel ajal taktitundelisem, diplomaatilisem, kannatlikum ja valiksid rohkem oma sõnu. Vastasel korral võid sa teha korvamatut kahju. Must Kuu on aasta teisel poolel sinu suhete sektoris, soovitades sul samuti kaaluda iga oma sõna ja hinnata teisi sellistena nagu nad on.

Kommentaare ei ole