{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Armastus Ära sega ennast mingisse loosse, mille kohta sa ei tea, mida see sulle kaasa tuua võib. Kui sa oled vallaline,...

 


 

Armastus

Ära sega ennast mingisse loosse, mille kohta sa ei tea, mida see sulle kaasa tuua võib. Kui sa oled vallaline, tuleb sul üks valik langetada ja sa pead otsustama, kas kuulata mõistuse või südame häält. Sa ei tea ilmselt ise ka, mida sa õieti tahad ja kas see, mida sa tahad, oleks üldse võimalik või mitte. Kui sa oled kellegagi koos, peaks su suhe kaaslasega olema nii hea, et te leiate lahenduse igale probleemile. Sellest hoolimata on su väga raske kiusatustest hoiduda. 

 

 

 

Töö ja raha

Katsu hoida rohkem kokku, vastase korral tuleb sul puhkuseplaanidele kriips peale tõmmata. Töö juures ei lähe kõik nii nagu sina seda tahaksid ja selle tõttu on põhjust rahulolematuseks. Varu kannatlikkust, sest viivituste põhjuseks on tõenäoliselt mõni arusaamatus või muu takistus. 

 

Tervis

Sa peaksid olema heas vormis, kipud ainult ise oma võimeid ülehindama. Ära pane ennast proovile, sa ei ole rauast. Kui sa ise enda eest ei hoolitse, ei tee seda keegi teine. See hoidu igasugustest liialdustest. 


Tuju

Tõenäoliselt aitad sina hoida teiste tuju ka üleval

Kommentaare ei ole