{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Kuu on Skorpioni märgis. Ära muutu liiga ausaks ja valva, et su sõnad ei teeks teistele haiget. Olukorrad võivad muidu p...


 

 

Kuu on Skorpioni märgis. Ära muutu liiga ausaks ja valva, et su sõnad ei teeks teistele haiget. Olukorrad võivad muidu pöörduda sinu vastu ilma, et sa ise sinna midagi parata saaksid. Päike on Kaljukitse märgis. 


Armastus

Võib-olla tunned sa praegusel hetkel suuremat segadust ega tea, mida sa peaksid õieti kuulama: kas südame või mõistuse häält. Ära muretse, planeedid aitavad sul end kokku võtta ja langetada õige valiku. 

 

Raha

Ära astu libeda banaanikoore peale! Ole veelgi ettevaatlikum täna. 

 

Töö

Mitmed väljakutsed on sind ees ootamas. Ära mitte mingil juhul hakka endas kahtlema, ole julgem ja enesekindlam ning sa saad kõikidest takistustest üle. 

 

 

 

Tervis

Kõige parem, kui sa võtaksid iga päev aega, et teha sporti või liikuda rohkem. Keha mõjutab otseselt ka seda, millises meeleseisundis sa oled. Seega hoia selg sirge ja pea püsti.  

 

 Pere

Õnneks oled sa tugev ja vastupidav ja saad kõikidest raskustest üle, suutes kanda mitme mehe koormat oma pisikestel õlgadel. Pane oma lähedased ka tööle ja ära tee kõik nende eest ära.


Suhted

Mõned arusaamatused ja segadused võivad tekkida aga ei midagi tõsist. Sa ei peagi kõiges oma sõpradega ühel arvamusel olema. 


Väike nõuanne: ole teiste ja iseenda vastu parem



Kommentaare ei ole