{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, aidates sul alustada oma nädalat rahulikult. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks e...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, aidates sul alustada oma nädalat rahulikult. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks ette tulla. Kuu on sinu märgis 16-17. jaanuar, saates sulle head õnne. Päike ja Pluuto on sisenemas Veevalaja märki 20. jaanuaril. 


Armastus

Paaridele : sa ei suuda enam kuulata kõik neid etteheiteid, mida su elukaaslane sulle teeb iga päev. Katsu jääda aga omalt poolt taktitundeliseks ja diplomaatiliseks, et olukord hullemaks ei läheks. Räägi rahulikult oma elukaaslasega, et teada saada, mis teda tegelikault vaevab.

Vallalised: hea uudis on see, et just sellel nädalal võib aset leida üks väga ilus kohtumine, millest sa oled nii ammu unistanud.


Raha

Ole väga ettevaatlik ja ära soorita kahtlasi tehinguid. Ära hüppa tundmatus kohas vette. Ära usu ka kõike, mida sulle räägitakse: raha puu otsas ei kasva. 

 

 


Tervis

Praegu on hea periood selleks, et hakata tervislikumalt elada. Pühad on nüüd möödas, aed on muuta oma toitumist tervislikumaks ja hakata rohkem liikuma. 


Töö

Väga hea nädal on sind ees ootamas, sa võid suuri asju korda saata. Hea edu saadab sind praegusel hetkel.


Pere

Hea oleks, kui sa leiaksid aega rääkida igaühega, et keegi ei tunneks end üksi ja mahajäetuna.

Kommentaare ei ole