{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad elavad minevikus

    foto : pexels / Ozan Culha   Kui sa tahad teada, millis...

 

 

foto : pexels / Ozan Culha

 

Kui sa tahad teada, millist muusikat nad kuulavad, siis tõenäoliselt on kõige õigem vastus 80ndate hitid. Või 60ndate kõige kuumemad laulud. Nende koju jõudes võib sul tekkida tunne nagu oleksid sa sattunud ajas tagasi, see on ka normaalne, sest nad hoiavad kõik alles ja vanad mälestused on kõige kallimad. Nad elavadki minevikus. Neil on lugematul arvul fotoalbumeid ja muid suveniire. Seintel on pildid lähedaste inimestega. Kui osade tähemärkide esindajad (nagu näiteks Jäärad) viskavad ruttu ära kõik selle, mis on üleliigne ning teised jälle (nagu Neitsi) hoiavad alles ainult selle, mis on vajalik, siis on ka neid, kes hoiavad kõiki oma vanu asju alles, mis tuletab neile meelde möödunud aegu. Milliste tähemärkide esindajad on kõige nostalgilisemad? 

 

 


VÄHK

Vähk tunneb kõiki vanu laule ja laulusõnu peast, see on ka normaalne, sest ta on kõikidest kõige nostalgilisem. Talle meeldib üle kõige heietada vanu mälestusi, ta on hoidnud alles isegi oma vanad trammipiletid, rääkimata lapsepõlve mänguasjadest. Kui mõnedel tuleb reisi peal koduigatsus peale, siis Vähil on vanade aegade igatsus: nostalgia ja heldimusega mõtleb ta oma lapsepõlve ja lähedaste inimeste peale. Iga asi meenutab talle midagi. Teda valitseb Kuu ise, sellepärast Vähk ongi nii emotsionaalne ja tundlik. Kuu on samuti seotud meie mineviku ja mälestustega. Kuu räägib meile ka lapsepõlvest ja selle tähtsusest. Sellepärast Vähk pöörabki nii palju tähelepanu sellele, mis oli, kõikidele mälestustele, mis tema lapsepõlve aega meelde tuletavad ning hoiab kõike kallihinnaliselt alles. 


SÕNN

Sõnn on täielik retro (vanade asjade peale on ta kulutanud juba terve varanduse). Minevik lummab teda täiel määral. 60ndad on tema teema. Kõik, mis on vana ja aegunud, meeldib talle. Selline on tema muusikamaitse ent samuti lähtub ta retrost oma kodu kujundades ning riideid valides. Talle meeldib kohe ajas tagasi minna. Sellepärast ei kuulagi ta kunagi tänapäeva muusikat. Ja tema tänapäeva mõiste pole sama, mis sinul. Tema tahab elada vastavalt oma põhimõtetele ja väärtushinnangutele. Talle meeldib ainult see, mis on ennast juba tõestanud. Talle meeldib kõik see, mis on aegumatu ja klassikaline. Talle meeldivad vanad asjad, milles on ajastuhõngu. 

 

 


SKORPION

Skorpion on tuleviku nostalgiline. Talle meeldib reaalsust analüüsida ja selle üle juurelda. Iga hetke näeb ta, kui tükikest ajalugu, tulevast mälestust. Igal tähemärgil on oma taevakeha, mis teda valitseb ja mis on temale sümboolne. Skorpioni planeet on hingesügavuste planeet Pluuto. Skorpion teab, et kõik selle, mis tal praegu on, kaotab ta ühel ilusal hetkel. Kas sa leiad, et see on liiga masendav? Päris nii see siiski ei ole. Kui inimene saab aru hetke väärtusest, hindab ta seda hetke palju rohkem. Elu läheb ruttu, sellepärast tulebki elada, mitte magada oma elu ilusamaid hetki maha.

Kommentaare ei ole