{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised märgid tõestavad, et sa oled sündinud Kaljukitse tähtkujus

foto : pixabay / FelixMittermeier      Kas sa oled sündinud...

foto : pixabay / FelixMittermeier

 

 

 Kas sa oled sündinud 21. detsembri ja 20. jaanuari vahel, ent sa ei ole päris kindel, kas sa ikka oled Kaljukits või mitte, siis vaata, millised märgid tõestavad, et sa oled puhas Kaljukits. 

Üks, mida võib öelda, on see, et Kaljukitsed ei ole just kõige lõbusamad lauakaaslased. Nad on töökad, tõsise ellusuhtumisega ja ambitsioonikas. 


Märgid, mis viitavad, et sa oled tõeline Kaljukits

1. Sa ei tea, mida tähendab sinine esmaspäev ja talvemasendus

Jaanuar on sinu jaoks üks kuu nagu iga teinegi, pealegi sulle meeldib see kuu isiklikult väga. Külmad ilmad ei kohuta sind, lumine maastik on ilus ja päikest võib alati ka mujale minna otsima. 


2. Sa kuulad mõistuse häält

Kui on vaja mõistuse või tunnete vahel valikut teha, on sinul ruttu valik tehtud. Kolmest maamärgist on sinu jalad kõige kindlamalt maa peal. Sõnn võib lasta ennast mõjutada mõnikord ja kuulata südame häält, Neitsi võib samuti murduda aga sina mitte kunagi. Sa oled selleks liiga kohusetundlik. Sind juba haneks tõmmata ei ole võimalik. 


3. Mitte miski ei peata sind

Sa oled väga sihikindel ja järjepidev. Kui sa oled endale kord midagi pähe võtnud, ei peatu sa enne, kui oled oma tahtmise saanud. Sa viid alati oma eesmärgid ellu. See on enesedistsipliini küsimus, millest paljudel jääb puudu. Aeg on sinu jaoks väärtuslik ja kõige olulisem, et sa saaksid oma plaane ellu viia. Sa valmistad tavaliselt pinnase ette juba varakult, et sul oleksid suuremad šansid edu saavutamiseks. 

 

 

 

4. Sa oled kokkuhoidlik ja natuke ihne

Kui küsida sinu arvamust, siis leiad sa, et sõpradele raha laenata ei tohi, sest siis võid sa mõlemast ilma jääda. Oma raha sa nii kergesti välja ei anna. Sa oled kokkuhoidlik inimene ega armasta kulutada. Sa ei väsi ka teistele kordamast, et kui nad nii palju kokku hoiaksid nagu sina, oleksid nad juba ammu rikkad. 

 

5. Sinu kohta arvatakse, et sa oled uhke ja eemalhoidev

See on küll tõsi, et esimesel kohtumisel oled sa pigem aukartustäratav. Sa oled otsekohese ütlemisega ja see ajab teisi segadusse. Sa ei vali oma sõnu ja võid olla väga järsk. Mõnikord oled sa üldse vait ja selle tõttu peetakse sind külmaks ja jahedaks. Kui sind aga paremini tundma õppida, siis muudetakse tavaliselt meelt. 

 

6. Sul ei ole kunagi vaba aega

Aeg on sinu jaoks raha ja raha on vajalik selleks, et äri ajada. Sa oled kõige töökam tähemärk, ambitsioonikas ja distsiplineeritud. Sul pole palju vaba aega. Ära unusta siiski aeg-ajalt magada ja puhata. 

 

 

 

7. Sa oled väga põhimõtteline inimene

On neid, kellel on üks aukoodeks, sinul on neid kümme. Sa oled väga põhimõtteline lihtsalt. Selles on süüdi sinu planeet Saturn ilmselt.


8. Sa ei oska oma tunnetest rääkida. 

Sa eelistad palju rohkem rääkida tabelitest ja statistikast, kui armastusest. Sa oled praktilise mõtlemisega ega taha rääkida nii isiklikest asjadest nagu tunded. 


9. Üle kõige kardad sa läbikukkumist

Sa tahad olla tasemel. Selle tõttu annad sa endast kõik, et su plaanid võimalikult hästi õnnestuksid. Sa ei lepi kunagi vähesega ega kannata paigalseisu. Sa karda läbi kukkuda ja teed kõik selle nimel, et edu saavutad.a 


10. Sa pole ennast kunagi süüdi tunnistanud

Kaljukitsed on sama kangekaelsed, kui Sõnnid. Kaljukits leiab, et oma süü tunnistamine käib talle lihtsalt üle jõu. Ära palu tal kunagi millegi pärast vabandada. Sest ka Kaljukitse tarkusel on piirid. 


 

 

Kommentaare ei ole