{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajale toovad planeedid sellel nädalal armastuseõnne kaasa??

foto : unsplash / Michae Fenton     Planeedid toovad praegu...

foto : unsplash / Michae Fenton

 

 

Planeedid toovad praegusel hetkel armastuseõnne ühe tähemärgi esindajale. Teistel pole mõtet meelt heita, sest õnneks muutub planeetide seis tihti ja õnneratas keerleb lakkamata. 


VEEVALAJA

See nädal toob Veevalajale suuremat armastuseõnne kaasa ja peab ütlema, et tal peaks hästi minema ka teistes valdkondades. Tema märki valitsev planeet Uraan on praeguse hetkel väga heas aspektis õnne planeedi Jupiteriga, tänu sellele peaks Veevalaja nägema kõike oma elus heas valguses. Kõige tipuks aga võttis armastuse- ja suhete planeet Veenus ta oma kaitsva tiiva alla. Veenus on hetkel Veevalaja sõbramärgis, saates viimase ellu armastust ja õnne. Veenus Amburis teeb Veevalajale hetkel silma, tehes omalt poolt kõik, et armastus leiaks tee ühel või teisel moel Veevalaja ellu. Ka teised Õhumärgid saavad sellest natuke kasu. Ent Veenus on võtnud peamiselt just Veevalaja sihikule, saates just talle kõige rohkem armastuseõnne. 

 

 

Tänu sellele on enam, kui kindel, et midagi erakordset on järgnevate päevade jooksul juhtumas Veevalaja elus. Ka suhtlemise planeet Merkuur viibib hetkel Amburi märgis, parandades kõiki Veevalaja suhteid. Tänu sellele peaksid samuti mitmed toredad kohtumised aset leidma peatset. 

Hea õnn aga jääb Veevalajat saatma veel mõneks ajaks, astroloogide sõnul peaks tema suhted olema korras ning tema enda meel muretu kuni 2026. aastani - kuni selle ajani viibib Veevalaja planeet Uraan romantilise ja sensuaalse Sõnni märgis, muutes seeläbi romantilisemaks ka Veevalaja igapäevast elu. Tänu sellele saab Veevalaja muuta oma suhteid tugevamaks ja paremaks ning pannes teda nägema elu ja armastust läbi teise pilgu.

Kommentaare ei ole