{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

foto : pixabay /Aymanejed      Milline päev toob sinu tähem...

foto : pixabay /Aymanejed

 

 

 Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 


JÄÄR - pühapäev, 4. veebruar

Need, kes on sodiaagi kõige kannatamatumad, peavad ootama kuni nädala lõpuni, alles siis jõuab nende hiilgehetk kätte. Kuu on pühapäeval Amburi märgis, Ambur on aga tulemärk nagu Jäär. Pühapäeval ei peata Jäära enam mitte miski. Marss omalt poolt kannab aga hoolt Jäära rahaasjade eest, tuues talle enneolematut ja erakordset rahaõnne. 


SÕNN - teisipäev, 30. jaanuar

Kõik planeedid, mis praegusel hetkel viibivad, toovad Sõnnile teisipäeval suuremat õnne kaasa. Tänu sellele hakkavad tema asjad taas liikuma õiges suunas. Uraan ja Jupiter hoolitsevad selle eest, et Sõnni tähemärgi esindajaid oleks ees ootamas igati meeldiv päev. Üks ootamatult hea võimalus võib tekkida. Oma hea õnne eest on Sõnn tänu võlgu Merkuurile, Marsile ja Veenusele Kaljukitse märgis. 


KAKSIKUD - kolmapäev, 31. jaanuar

Kuu semmib kolmapäeval Kaaludega, ennustades Kaksikutele sündmusterohket päeva. Lisaks soovivad Neptuun ja Merkuur Kaksikutele ainult head kolmapäeval, saates talle omalt poolt head energiat. Kolmapäeval peaks üks inimene pakkuma talle oma väärtuslikku abi ja toetust, tänu millele Kaksik saab ühe oma plaani ellu viia. Ka hea õnne planeet Jupiter hoiab ta sellel päeval silma peal. 

 

 


VÄHK - laupäev, 3. veebruar

Vähi tähemärgi taevakeha Kuu on sellel päeval Vähi sõbramärgis. Laupäeval on Kuu teises Veemärgis - Skorpionis. Tänu sellele peaksid laupäeval kõiki Vähi tähemärgi esindajaid ees ootamas ainult head uudised. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et talv ei ole olnud tema jaoks kerge. Lisaks hoiab Neptuun Vähil silma peal, hoolitsedes selle eest, et viimasel ainult hästi läheks. 


LÕVI - pühapäev, 4. veebruar

Pühapäev tuleb ilus vähemalt kõikide Lõvide jaoks. Pühapäev on Päikese päev, Päike on aga Lõvi märki valitsev taeevakeha. Lisaks aga toetab Lõvi pühapäeval ka Kuu Amburi märgis, tuues talle omakorda õnne kaasa. 


NEITSI - teisipäev, 30. jaanuar

Teisipäev peaks kõikide märkide järgi tooma õnne kaasa Neitsi tähemärgi esindajatele. Mitmed head uudised on teda sellel päeval ees ootamas. 


KAALUD - kolmapäev, 31. jaanuar

Jaanuarikuu viimane päev peaks viima ära kõik Kaalude mured ja probleemid, tuues talle nii häid uudiseid, mis aitavad tal unustada kõik muu. Süda kerge ja rõõmus meel, hakkab Kaalude esindaja vaatama palju lootusrikkamalt tuleviku suunas. 


SKORPION - laupäev, 3. veebruar

Laupäev tuleb Skorpionite jaoks väga hea päev. Kuu Skorpioni märgis moodustab erakordselt hea aspekti Pluutoga Veevalajas ja Chiron'iga Jääras. 

 

 


AMBUR - pühapäev, 4. veebruar

Kui Päike on Veevalajas, on Amburil alati hea meel selle üle, sest Õhk (Veevalaja) ja Tuli (Ambur) sobivad hästi kokku. Sellel pühapäeval aga moodustavad Kuu Amburis ja Päike Veevalajas väga hea aspekti, tuues Amburitele suuremat õnne kaasa. 


KALJUKITS - teisipäev, 30. jaanuar

Kuu toob teisipäeval õnne Kaljukitsedele. Kuu moodustab hea aspekti kõikide planeetidega, mis viibivad Kaljukitse märgis. Merkuur ja Marss hoolitsevad selle eest, et Kaljukits veedaks ilusa päeva. 


VEEVALAJA - kolmapäev, 31. jaanuar

Päike (elujõud) ja Kuu (emotsioonid) kingivad Veevalajale kolmapäeval ilusa päeva. Tänu sellele peaks Veevalaja saama kolmapäeval mitu head uudist, mis võivad olla seotud rahaga. 


KALAD - laupäev, 3. veebruar

Planeetide seis on praegusel hetkel üsna hea Kalade jaoks. Laupäeval liidavad planeedid oma jõud selleks, et Kalade esindaja veedaks ilusa ja meeldejääva nädalavahetuse. 



Kommentaare ei ole