{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on kõige tujukam tähemärk?

    foto : unsplash / Alexander Grey   Kes on see, ...

 

 

foto : unsplash / Alexander Grey

 

Kes on see, kellel on kogu aeg midagi öelda iga asja peale ja kes on kõikidest kõige tujukam? 

Sodiaagiringis on igal tähemärgil omad head ja halvad küljed. Olgu samuti kohe ära öeldud, et ei ole olemas ühtegi halba ega head tähemärki, iga tähemärk täiendab teisi nii, et moodustub harmooniline sodiaagiring, mis koosneb 12. tähemärgist. Mõnedel tähemärkidel on aga natuke raskem iseloom, kui teistel. Näiteks Kalad, kes liiga tihti ja liiga palju vaikivad, mille tõttu on neid raske mõista. Või Kaalud, kes kunagi otsustada ei suuda. Astroloogia aitabki paremini teisi mõista ja teistest aru saada. See aga, kellest täna juttu tuleb, võib kõik su plaanid ära rikkuda lihtsalt sellepärast, et temal on halb tuju. Tal on kohe mingi oskus ja ta teab, mida teha, et teised tema tahtmist teeksid. Lapsepõlves valas ta suuri krokodillipisaraid ja nuttis kõva häälega, et teised teeksid seda, mida tema tahtis. Aastate möödudes pole miski tema elus muutunud, ta on ikka sama kapriisne ja tujukas.

 

 

Tema salarelv on mossis nägu ja hävitav altkulmu pilk. Kui ta hakkab solvuma, ei saa mitte keegi ega miski muuta tema meelt. Võiks öelda, et ta on lihtsalt väga tundlik aga tegelikult teavad kõik, et Vähi tähtkujus sündinud võivad salvata ja teha haiget oma sõnadega. Vähk on tubli Veemärk ja elab oma tunnete järgi. Ta on vagur nagu lammas, vajab palju armastust, tahab tunda, et ta ei ole üksi ja olla kaitstud ning hoitud. Seda kõike kuni selle hetkeni, kui ta solvub ja paneb kõiki teisi sellepärast kannatama. Ta võib muuta sekundiga tuju. Ta on õrnahingeline ja väga tundlik aga öelda väga halvasti neile, kes temaga eriarvamusel on. Parem on olla temaga kogu aeg kõiges nõus, sest vihane Vähk on ohtlik. 

 

 

Ta elab oma tunnete järgi. Tavaliselt saab kriis alguse sellest, et ta kannatab armastuse- või tähelepanu puuduse all. Ta tahab tunda, et on ainus. Ta tahab olla tähelepanu keskmes, olla nagu haruldane pärl, keda kõik peavad hoidma. Kui sa ei tee temast välja ja ei kuula teda või mis veelgi hullem, kui sa söandad talle öelda, et sa ei usu teda, siis lööb maa tema jalge all kõikuma. Ta võib tõsiselt vihastada ja solvuda sinu peale. Ja sellele järgneb selline kriis, millele kõik maailma alarmid ka vastu ei pane. Tõeline närvikriis, millega kaasneb ohjeldamatu pisaratevool. Selleks, et seda olukorda võimalikult ruttu lahendada, on sul neli võimalust : kuulata ta ära, anda talle andeks, jätta mulje, et sa oled kõikide tema soovidega nõus ja öelda talle, et sa teda armastad. 

 

 

 

Seda vahendit on kõik need juba edukalt kasutanud, kelle tutvusringkonnas on Vähi tähtkujus sündinud inimesi ja kes on liiga tihti pidanud kuulama järgmist lauset : "Ma ei saa aru, ma olen kogu aeg kõikide jaoks olemas olnud aga kui mina midagi vajan, ei ole enam mitte kedagi!". Erimeelsused temaga võivad tekkida juba lihtsa söögikoha valikul : "Jah, aga mina ei taha enam sinna sööma minna, me oleme seal kogu aeg käinud, kas me tõesti ei või mõnikord nii teha nagu mina tahan?!" või siis lihtsalt suhete klaarimises: "Ma olen sinu pärast kui palju ennast ohverdanud aga nagu ma näen, ei viitsi sina sõrmegi minu heaks liigutada.". 

Vähk ei lase endale liiga teha. Talle meeldib domineerida ja ta võib mängida teiste tunnetega, et panna sind oma tahtmist tegema. 


Kommentaare ei ole