{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige ihnsamad tähemärgid

  foto : unsplash / Clay Banks      Kui mõned tähemärgid ar...

 

foto : unsplash / Clay Banks

 

 

 Kui mõned tähemärgid armastavad kulutada ega loe raha, siis teised paistavad silma oma säästliku eluviisi poolest ja võivad teinekord paista ihnsatena. Millised on kõige ihnsamad tähemärgid? 


Sõnn on ihnsate tähemärkide edetabelis esikohal

Astroloogide sõnul ei armasta Sõnnid oma raha kulutada. Sõnni jaoks on materiaalne heaolu väga tähtis, ta tahab hoida raha pealt kokku nii palju, kui võimalik. Sõnn paistab silma oma praktilise mõtlemise poolest. Kui ta kulutab, siis on tal selleks tõeline põhjus. Ta ei ole selline ostja, kes ostab lihtsalt sellepärast, et tekkis soov, tema mõtleb enne, kui ta midagi teeb. Sõnn tahab omavahel kombineerida naudingu ja säästlikkuse. Sellepärast ta võrdlebki, arvutab ja katsub võimaluse korral mitte raha kulutada asjade peale, mida ta peab üleliigseks. Rahapuudus võib tekitada lausa paanikat mõnede Sõnnide juures, kellel kaob nii kogu turvatunne ära. 

 

 

Samas on Sõnn siiski väga helde ja suure südamega. Ta on võimeline kulutama oma lähedaste heaks või ostma midagi ilusat, kui see talle tõesti südamelähedane on. Sõnn on kõige ihnsam tähemärk aga samuti kõige vastuolulisem. Talle ei meeldi raha raisata aga kui asi puudutab elu nautimist, siis on ta võimeline kulutama. 


Kaljukits ja Neitsi ei kannata rahapuudust

Kaljukits tuleb kohe Sõnni järel nende tähemärkide edetabelis, kes kõige vähem kulutavad. Kaljukitse suhe rahaga on ainult natuke erinev, kui Sõnnil. Sõnnile ei meeldi raha aknast välja loopida ja ta mõtleb enne, kui kulutab, kartusest osta midagi, mida ta ei vaja või raisata oma sissetulekut. Kaljukits aga otsib alati võimalust, kuidas rohkem kulutada. Ta on ambitsioonikas, teeb tööd selleks, et raha teenida ja rikkamaks saada ning oskab oma rahaasju hästi organiseerida. Kaljukits eelistab säästa, investeerida ja paigutada oma raha, et kasvatada kapitali. Nii nagu Sõnn, on Kaljukits praktilise mõtlemisega. Ta ei kuluta asjadele, mis tunduvad tema meelest tühised. Ta on kõik oma kulutused läbi kaalunud ja vaadanud, mis on kasulik ja säästlik. 

 

 

 

Neitsi sarnaneb neile mõlemale mitmes punktis. Neitsi ei ole tegelikult otseselt ihne aga tema jaoks on väga tähtis, et tal oleks rahaline kindlustus, rahapuuduse korral kaoks see aga täiesti. Neitsi võib olla helde oma lähedaste vastu ja aidata neid rahaliselt, kui neil on abi vaja. Ent ta hoidub nii palju, kui võimalik üleliigsetest kulutustest ja on kokkuhoidlik, sest vähemalt nii jääb tal hingerahu alles. 


Raha ja astroloogia

Kui need kolm tähemärki (Neitsi, Kaljukits ja Sõnn), kuuluvad kõige ihnsamate hulka, siis ka teistel tähemärkidel on rahaga oma suhe. Lõvi, Veevalaja ja Kaksikud paistavad samuti silma oma kokkuhoidliku loomuse poolest. Lõvi võib olla kohati väga helde, eriti siis, kui teine tema vastu sama helde on. Ta võib kulutada oma raha nende jaoks, keda ta armastab aga ta ootab ka sama vastu. Lõvi jaoks peab iga kulutus olema läbimõeldud ja kasulik. 

 

 

Veevalaja sarnaneb natuke Neitsile oma säästlikkuse poolest. Veevalaja ei taha elada puuduses ja katsub sellepärast varakult kõrvale panna raha. Erinevalt Kaljukitsest aga ei otsi ta võimalusi, kuidas rikkamaks saada ja rahuldub sellega, mis tal on. 

Kaksikutele meeldiks nautida oma elu nii palju, kui võimalik. Aga talle ei meeldi mõte, et ta peaks puuduses elama ja sellepärast elab ta päev korraga. Ta kasutab oma raha selleks, et endale rõõmu valmistada ja ei hoia kokku. Samas ei kuluta ta ka mõtlematult. Ta katsub leida parimaid ja soodsamaid võimalusi, võrdleb hindu ja kaupleb hinda alla võimaluse korral. Ta on pigem kaval, kui ihne ning paistab silma oma helduse poolest nende vastu, kes on talle kallid.

Kommentaare ei ole