{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / TREEDEO.ST     Ehkki Päike on lahkumas Kalj...

foto : pexels / TREEDEO.ST

 

 

Ehkki Päike on lahkumas Kaljukitse märgist, et siseneda 20. jaanuaril Veevalaja märki, on kõikide astroloogide pilgud praegusel hetkel teispoolsuse ja müstikaga seotud oleva planeet Pluuto peal. Sellel on ka oma põhjus - Pluuto on peale 15. aastat vahetamas tähemärki ning siseneb samuti 20. jaanuaril Veevalaja märki. Üks ajajärk saab koos sellega läbi. Uus aeg on algamas. Astroloogide sõnul toob järgmine nädal kaasa aga head õnne kolme tähemärgi esindajale. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne? 

 

 

JÄÄR

Jäära ei peata mitte miski hetkel. Ta lausa pakatab heast energiast, mida planeedid talle saadavad. Tänu sellele suudab ta veelgi rohkem ära teha ja näitab, milleks ta võimeline on. Järgmisel nädalal saadab Jäära suur edu kõikides ettevõtmistes. Ta võib kindel olla planeetide toetusele, tänu millele võib ta viia nii mõnedki suured plaanid ellu. Päike (elujõud) ja Pluuto (tahtejõud) on sisenemas Jäära sõbramärki, tänu sellele hakkavad Jäära plaanid ja äriasjad taas õiges suunas liikuma ning üks hea uudis järgneb teisele. Ta muutub veegi ambitsioonikamaks ja võib teha üheainsa nädala jooksul rohkem ära, kui teised aastaga. 

Praegu on kõige õigem aeg, et teha veelgi suuremaid plaane ja projekte ning riskida.  Tänu planeetide heale seisule saab ta kõike, mida ta tahab ja kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Jäära pühib oma teelt kõik takistused ja leiab võimalused, kuidas oma unistusi ellu viia. Tähtis on, et ta ise keskenduks oma eesmärkidele, teeks kindlaks, mida ta kõige rohkem tahab ja ta saab oma tahtmise. Jäära ei peata enam mitte miski. Ta läheb planeetide energiavooluga kaasa. Kõik probleemid ja takistused kaovad tema teelt otsekui nõiaväel. Uus peatükk on tema elus algamas. Uus ja palju parem elu on teda ootamas. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja on seda hetke oodanud nii kaua. Lõpuks ometi on see kätte jõudmas. Peale viimast ja pingelist kuud, hakkavad tema asjad lõpuks liikuma õiges suunas. Pluuto on sisenemas Veevalaja märki. Päikese ja Pluuto liit aga tähendab seda, et üks peatükk Veevalaja elus on läbi saamas. See võimaldab Veevalajal jätta selja taha kõik halva ja negatiivse, ning minna kergema südamega edasi teele, mis juhatab teda õnneni. Uus peatükk on algamas. Pluuto seab ennast mõneks ajaks Veevalaja märki sisse, seega on praegu kõige õigem hetk, et mõtelda tuleviku peale. Mis on teda ees ootamas? Kõik, mida ta tahab. Praegu peab ta seadma endale uued eesmärgid ja investeerima suurematesse projektidesse ning katsetama uusi võimalusi. Veevalajal tuleb oma mugavustsoonist välja tulla, et alustada uut ja paremat aastat.

Planeedid ise juhatavad talle teed. Hea edu saadab teda. Mida loomingulisem ta on, seda parem, mida rohkem ta oma pead ja mõistust ära kasutab, seda parem. Uued olukorrad on tekkimas, uued võimalused avanemas. Päike ja Pluuto aitavad tal näha kaugemale. Tema igapäevane elu peaks tänu sellele muutuma. Aeg on tegutseda.

 

 


VÄHK

Jaanuarikuu on üsna põnev Vähi tähemärgi esindajate jaoks. Ta kasutab võimalust, et muutuda enesekindlamaks ja sirutab tiivad välja. Praegune periood on ideaalne selleks, et kindlustada oma positsiooni ja rakendada ellu oma oskusi. Tänu sellele muutub Vähk iseseisvamaks ja enesekindlamaks ning paneb oma sõna maksma. Kui seni on ta alati olnud pigem tagasihoidlik, siis sellel nädalal ta alles näitab, milleks ta võimeline on. Planeetide liikumine tema sõbramärgis toob talle suuremat õnne kaasa. Merkuur ja Marss Kaljukitses muudavad Vähki enesekindlamaks. Ta muutub palju julgemaks ja leiab tänu sellele võimalusi, kuidas ka oma suuremaid plaane ellu viia. Planeedid toovad talle ka häid võimalusi kaasa, kuidas kindlustada oma majanduslikku külge.

Ta tuleb ainult uskuda oma õnnetähte, mis ei jäta teda maha. Lase ennast juhatada, pane tähele märke, mida elu sulle saadab ja haara igast heast võimalusest kinni. Järgmine nädal toob sulle head õnne kaasa. Kõik läheb paremini, kui sa seda oodatagi oskad. Lisaks on sul tuul purjedes, kuhu sa ka ei lähe, sest sind toetavad ka Saturn Kalades ja Jupiter Sõnnis.


Kommentaare ei ole