{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop : Tiigri 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Sahil Pandita   TÖÖ JA RAHA ...

 

foto : unsplash / Sahil Pandita

 

TÖÖ JA RAHA

 Tiiger on pigem omas elemendis Draakoni aastal ja peaks ennast väga hästi tundma. Kõik tema plaanid hakkavad taas liikuma õiges suunas ning tänu sellele julgeb Tiiger teha juba suuremaid samme. Draakoni aasta paistab ta silma oma ettevõtlikkuse poolest. Draakoni aasta toob Tiigrile kaasa palju väljakutseid, aidates tal tööalaselt silma paista ja endale nime teha. Sellel aastal on ka Tiigri jaoks toredaid üllatusi varuks. Kõik võimalused on tema jaoks avatud, suurimadki unistused ja soovid võivad täituda. Mitmed ootamatud kokkusattumused ja õnnelikud juhused peaksid tekkima, tänu millele saab Tiiger rikkamaks või leiab võimaluse, kuidas karjääri teha. 

 

Õnneks ei maga Tiiger ühtegi head võimalust maha. Töötundide, vaeva ja pingutuste pealt ta kokku ei hoia, kõik, mis ta tahab, on see, et töö saaks kiiresti tehtud. Mõnikord võib ainult see talle kasu asemel kahju teha, tekitades bumerangi-efekti. Võib juhtuda, et Tiigri edu tekitab kadedust ja pingeid. Sellistel kordadel saab Tiiger ise ka aru, et tal tuleb liiga kallist hinga maksta pisikeste eksimuste eest, mis ta teha võis kiirustamise käigus. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos ja kui asjad ei peaks olema teie vahel korras, on alati kõige paremaks võimaluseks võtta ennast kokku ja rääkida asjad sirgeks. Ainut nii on võimalik arusaamatusi lahendada ja pingeid maandada Draakoni aastal. Seega alati tuleb rääkida oma probleemid lahti, nii ei jäävad suuremad segadused ja lahkuminekud ära. 

 

Kui sa oled vallaline, siis saadab sind Draakoni aastal hea edu armastuses. Ent kõikide märkide järgi tundub, et sa eelistad liblikana lennata õielt õiele ilma, et seoksid ennast kellegagi tõsisemalt. 2024. aasta tuleb seiklusterikas ja põnev. Draakon toob su ellu kirgede möllu. Tundub ka, et sa saad oma nahal tunda, mida tähendab armukadedus, mis põletab südant. 


TERVIS JA VORM

Ära jäta oma tervist hooletusse Draakoni aastal. Hoolitse rohkem enda eest ja muuda oma eluviise tervislikumaks. Parem ennetada, kui ravida. Draakoni aasta võib tuua natuke rohkem stressi ja pingeid su ellu, seega hoia oma närve nii palju, kui võimalik. Kui sa oled juba oma loomult närviline, siis ära unusta teha hingamisharjutusi või joogat. Hoia oma närvisüsteemi. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole