{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina 2024. aasta horoskoop : millistele loomamärkidele toob Draakoni aasta rahaõnne kaasa

    Kohe on algamas Hiina uus aasta. Millistele loomamärkidele toob Draakoni aasta aga suuremat rahaõnne kaasa?  Nendel...


 

 

Kohe on algamas Hiina uus aasta. Millistele loomamärkidele toob Draakoni aasta aga suuremat rahaõnne kaasa? 

Nendel looma-aasta märkidel ei ole vaja oma raha pärast küll sellel aastal muretseda, sest Puu Draakoni aasta lahendab kõik nende rahaprobleemid. Nemad leiavad võimalusi, kuidas panna oma raha kasvama ja parandada tänu sellele oma majanduslikku seisu. Kõik investeeringud peaksid vilja kandma. Mida suuremad on ettevõtmised ja plaanid, seda suuremat kasumit on oodata. Raha hakkab tulema nii uksest, kui aknast ning uued võimalused avanevad koos sellega. Nelja loomamärgi esindajad peaksid saama rikkaks sellel aastal. Kui sinu looma-aasta märki pole selles nimekirjas, siis ära heida meelt, sest kellel ei vea õnnemängus, sellel veab armastuses. 


Milliste loomamärkide esindajatele toob Draakoni aasta suuremat rahaõnne kaasa? 

 

 

KOER

Maikuu tuleb eriti hea kõikide nende jaoks, kes on sündinud Koera aastal. Töö juures tekib palju uusi võimalusi karjääri tegemiseks. Uued kokkulepped sõlmitakse, uued võimalused tekivad raha teenimiseks. Koera aastal sündinud järele tekib suur nõudlus ja vajadus, tema usaldusväärsus kasvab. Raha peaks tema elu aga tulema ühel või teisel moel. Ka novembrikuul on tema jaoks palju häid üllatusi varuks. Maikuus või novembris peaksid Koera aastal sündinud saama suurema summa raha. 


HÄRG

Härja aastal sündinud peavad varuma kannatlikkust ja ootama kuni oktoobrikuuni, alles siis naeratab neile suur rahaõnn. Härg peaks sattuma lausa kullasoone peale tänu ühele väga kasulikule tehingule, mille ta sooritab. Hea õnn ei jäta teda maha, tänu sellele peaks ta saama suurema summa raha, millega oma plaane ellu viia. 

 

 


AHV

Novembrikuu võib teha Ahvi aastal sündinu rikkamaks, kui kunagi varem. Terve novembrikuu jooksul peaks ta saama ootamatuid summasid siit ja sealt. Mitmed head uudised on teda novembrikuus ees ootamas. Suur ja enneolematu rahaõnn naeratab talle.


MADU

Mao aastal sündinud peavad varuma kannatlikkust aga kuni detsembrini. Detsembris õnnestub neil ellu viia üks väga hea tehing, mis teeb nad rikkaks. Mitmed  väga head võimalused on tekkimas.

Kommentaare ei ole