{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Kuke aastal

  foto : unsplash / Yu Kato   TÖÖ JA RAHA Sell...

 

foto : unsplash / Yu Kato

 

TÖÖ JA RAHA

Sellel aastal oled sa kaitstud, sest sa meeldid Draakonile ja ta on otsustanud sulle seda välja näidata omal moel. Seega võid sa juba käised üles käärida, sest sul on terve Draakoni aasta tuul purjedes. Tänu sellele oled sa valmis pühkima oma teelt kõik minevikuprobleemid ja hakkama suuremaid plaane tegema palju enesekindlamana, kui kunagi varem. Kui sul mõlgub mõni projekt meeles, siis on see kõige parem aeg selleks, et see ellu viia, sest hea edu saadab sind kõikides ettevõtmistes. Lisaks kõigele toob Draakon su teele kasulikke tutvusi. Mitmed uued kohtumised on aset leidmas, sa leiad endale toetajaid ja sponsoreid, keda sa vajad. Kasuta seda head õnne ära, käi rohkem väljas ja suhtle erinevate inimestega, Draakoni aasta toob sulle palju häid võimalusi kaasa selleks. 2024. aastal hinnatakse ja tunnustatakse sind rohkem. Draakon leiab ka võimaluse, kuidas sind esile tõsta. Lisaks kõigele: kui sul on kapitali, mida paigutada, võid sa teha väga kasulikke investeeringuid. 

 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos aga teie suhe ei toimi, on aeg teha sellele lõpp, teades, et midagi paremat on sind ees ootamas. Seda muidugi halvimal juhul, sest üldiselt tundub, et 2024. aasta aitab sul muuta oma suhet paremaks. Mitmed suuremad muutused on sind sellest hoolimata ees ootamas, mis aitavad kindlustada tulevikku. Mõni asi võib võtta konkreetsema või siis ametlikuma suuna. Kui sa oled vallaline, siis naudid sa suuri ja väikeseid rõõme. Sa tahad nautida elu rohkem, kui kunagi varem. Kuna armastus on osa igapäevastest naudingutest, siis peaksid sa olema oma eluga üsna rahul, sest mitmed kohtumised on sellel aastal aset leidma. Sind on ees ootamas väga ilus aasta, täis kirge ja romantikat. 


TERVIS

Kehaline aktiivsus aitab sul hoia oma tervist ja vormi Draakoni aastal. Draakonile ei meeldi apaatsus ja laisklemine, ta tekitab ka sinus soovi teha sporti (või hoolitseb selle eest, et sa oleksid aktiivne). Katsu ainult ise piiri pidada treenimisega ja ära ennast ära kurna. Hoia oma jõudu selleks, et viia oma suurejoonelisi plaane sellel aastal ellu. Hoolitse ka oma tervise eest ja katsu muuta oma eluviise paremaks. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole