{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop neile, kes on sündinud Sea aastal

foto : unsplash Martin Woortmann      TÖÖ JA RAHA ...

foto : unsplash Martin Woortmann

 

 

 TÖÖ JA RAHA

Seale ei meeldi, kui teda tagant tõugatakse, talle ei meeldi üldse Draakon ja Draakoni aasta ei meeldi talle ka. Selle tõttu ei tunnegi Siga ennast nii hästi, kui võiks sellel aastal, sest tal on raske olukordade ja sündmustega leppida, ta võib tekkida hoopis tunne, et asjad ei liigu sugugi õiges suunas. Ometi katsud sa kõigest hoolimata olukorda kontrolli alla saada ning keskendud oma eesmärkide ellu viimisele, hoolimata pingutustest, mida see sinult nõuab. Võib-olla hakkavad sündmused sinu jaoks liiga kiirelt arenema aga õnneks päästab sind sinu sihikindlus ja järjepidevus, tänu millele ei kaota sa pinda jalge alt ning näitad, milleks sa võimeline oled. 

 

Sa paned ka oma sõna maksma ja hakkad oma tahtmist läbi suruma. Kui uued võimalused peaksid avanema karjääri tegemiseks, siis haara neist kinni ilma kartmata, sest parem tulevik on sind ees ootamas. Kui sa vajad toetust või soovitusi, leiad sa mida sa otsid ilma suuremate probleemideta. Kuidas ka ei ole, Draakoni aastal ära võta puhta kullana kõike, mida sulle räägitakse. Mis puutub rahaasjadesse, siis kindlusta tulevikku ja ära loobi raha tuulde. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa tunda suuremat armukadedust. Parem on, kui su kaaslane ei anna selleks põhjust. Sellel aastal oled sa suurema osa oma ajast hõivatud oma tööasjadega, ära unusta oma kaaslast tahaplaanile. Ent üks, mis on kindel, on see, et tänu Draakoni mõjule peaksid ööd olema kirglikumad ja tulisemad. Kasuta seda ära. 

 

 

Kui sa oled aga vallaline, siis on sind ees ootamas sündmusterohke ja emotsionaalne aasta. Isegi, kui see pole üldse sinule omane, ei jää sa sellel aastal koju istuma ja ootama, kuni õnn su uksele koputab. Sa tuled oma mugavustsoonist välja ja hüppad tundmatus kohas vette. Draakon tekitab sinus soovi põnevuse ja vahelduse järele. 


TERVIS

Draakoni aastal peaks su vaim olema virge. Sa oled motivatsiooni täis, entusiastlik ega lase mitte kellelgi oma tuju rikkuda. Ära siiski jäta oma tervist hooletusse, sest ükskõik, mida sa ise ka ei arva ega usu - sa ei ole rauast. Ära kurna ennast ära vaid võta aega puhkamiseks, vastasel korral võib su tervis selle all kannatada. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole