{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop kõikidele neile, kes on sündinud Draakoni aastal

  foto : unsplash / R M   TÖÖ JA RAHA Kui sa t...

 

foto : unsplash / R M

 

TÖÖ JA RAHA

Kui sa tunned, et 2024. aastal hakkavad sul tiivad kasvama, siis on see täiesti normaalne, sest Draakon Draakoni aastal tunneb ennast kõige paremini ja on omas elemendis. Erakordne aasta on Draakonit seekord ees ootamas, täis häid uudiseid, uusi väljakutseid ja põnevust, mis peaks sulle eriti meele järele olema, sest vastasel korral ei oleks sa ju Draakon. Aasta täis adrenaliini, kiirust ja vaimustust, uhkeid plaane, igasuguseid projekte ning loovaid ideid. Hea edu on sind saatmas terve aasta jooksul kõikides ettevõtmistes, tänu millele muutud sa veelgi ambitsioonikamaks ja hakkad sihtima veelgi kõrgemale. 

 

 

Kuna sina ei tee mitte midagi poolikult, võid sa ainult iseennast kõige selle kiire tempo juures ära kaotada. Kokkuvõttes on sind ees ootamas aga hea ja edukas aasta kõikides valdkondades. Sa alustad mitme uue projektida, viid oma unistused ja plaanid ellu, saad suuremat tegevusvabadust ja paistad teiste seast oma ettevõtlikkusega silma. Draakoni aastal on sinu jaoks palju häid üllatusi varuks. Seega naudi oma elu ja suuri võite. Ära hoia kokku aja ja pingutuste pealt, ole julge ja ettevõtlik ning naudi tunnustust, mille osaks sa saad. Anna endast parim aga ära unusta oma kohustusi. Ära jäta ka teisi liiga varju vaid tee enda kõrval natukenegi ruumi. Mis puutub rahaasjadesse, siis paraneb su majanduslik järg märkimisväärselt ent katsu siiski rohkem investeerida ja vähem kulutada. 

 

 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos ja teil on mingi plaan, mille elluviimisest te unistate juba mõnda aega, siis järgmine aasta peaks täitma selle unistuse. Kõik, kes unistavad lapse saamisest, abiellumisest, maja ostmisest või millest iganes, võivad muretsemise lõpetada, sest uus aasta täidab nende soovid. Parimat aastat selleks ei ole. Kui sa oled aga vallaline ja unistad armastusest, siis võid sa rõõmustada, sest uus aasta toob su ellu just seda, mille järgi sa igatsed. Uus suhe peaks tulema kirglik ja tuline, pannes sind unustama kõik muu. Ära ainult kaota pinda jalge alt ja selget mõistust.

 

TERVIS JA VORM

Tuju peaks olema terve aasta hea, tervis samuti aga sa ise võid ennast ära kurnata liigse tormamisega. Mida vähem sa liialdustesse laskud, seda parem.

 

DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole