{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni aasta horoskoop kõikidele, kes on sündinud Mao aastal

  foto : unsplash / Jason Leung   TÖÖ JA RAHA Üllataval kombel ei ole Mao ja Draakoni vahel mingit viha. 2024. aastal nakatab Draakon isegi ...

 

foto : unsplash / Jason Leung

 

TÖÖ JA RAHA

Üllataval kombel ei ole Mao ja Draakoni vahel mingit viha. 2024. aastal nakatab Draakon isegi oma julguse ja vaprusega ka Mao aastal sündinuid, aidates neil oma plaane ellu viia ja näidata, milleks nad võimelised on. Kui sa oled sündinud Mao aastal, siis sellel aastal unista suurelt, ole ambitsioonikam ning seda hoolimata sellest, et Draakoni aastal on sinu jaoks mõningaid väljakutseid varuks. Sellest hoolimata ei maksa pimesi ja sihitult tormata, eriti juhul, kui mõni asi sind kõhklema paneb. Ettevaatlikkus on tarkuse ema, millest on sul Draakoni aastal kõige rohkem kasu, kui sa tahad kõiki oma plaane ellu viia. Ära lase ennast pimestada selle aasta hiilgusest ja särast, ent tea, et sind on ees ootamas aasta täis erakordselt häid võimalusi viia oma suurimadki unistused ellu. Sea endale kindlad eesmärgid ja liigu nende suunas. Head juhuste kokkusattumused on tekkimas ja ootavad sind, kui sa oled piisavalt osav, et neist kinni haarata. Draakon võib sind panna rohkem kulutama, seega katsu kiusatustele vastu panna, sest kui üks suurem kulutus järgneb teisele, kuivavad su säästud kokku. 


ARMASTUS

Kui sa oled juba kellegagi koos, oled ilmselt sina see, kes võtab midagi ette, et muuta teie omavahelist suhet paremaks. Sina oled see, kes võtab organiseerimise ja planeerimise enese peale, et rutiin ja üksluisus teie suhet ei rikuks ja et ühised plaanid teid veelgi rohkem seoksid. Draakonil on sinu jaoks häid üllatusi varuks. Kui sa oled aga vallaline, siis ei olnud eelmine aasta ilmselt kõige parem ent sellel aastal julged sa jälle oma õnne proovida, muutudes julgemaks ja enesekindlamaks. Seda parem, sest mitmed ilusad kohtumised on sind ees ootamas. 


TERVIS 

Eesolev Draakoni aasta tuleb kiire ja sündmusterohke, selle tõttu sinu jaoks kurnav ja väsitav. Sellepärast oleks hea, kui sa keskenduksid rohkem sellele, mis on kõige tähtsam ja ega jätaks oma tervist hooletusse. Võta rohkem aega puhkamiseks, muuda oma eluviise tervislikumaks. Katsu ise enda eest hoolitseda ja piiri pidada, sest Draakon ei tee midagi poolikult. 


DRAAKONI AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole