{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi 2024. aasta horoskoop

     TERVIS Sinu planeet Jupiter siseneb 26. mail Kaksikute märki ja jääb seega sinu märgiga vastasseisu. See aasta toob sulle kaasa häid uu...


 

 

 TERVIS

Sinu planeet Jupiter siseneb 26. mail Kaksikute märki ja jääb seega sinu märgiga vastasseisu. See aasta toob sulle kaasa häid uudiseid ja tervise paranemist. Jupiter saadab sulle head õnne, elujõudu ning energiat. Marss toetab sind aprillist maikuuni ning aasta kahel viimasel kuul. Veebruaris, aprillis, augustis ja oktoobris peaksid sa tundma end kõige paremini. Ära unusta siiski kuulata ka oma keha sellel aastal, et ennetada võimalikke väikeseid terviseprobleeme.


TÖÖ

Must Kuu on sinu töö sektoris kuni juunikuu lõpuni, aidates sul prioriteete paika panna, näha selgemini seda, millist tööd sa tegelikult tegema peaksid ning milline on su tõeline kutsumus ning aitab samuti vabaneda sul eelarvamustest, kartustest ja hirmust teiste arvamuse ees. 

Märtsis näitab Must Kuu sulle, mida sa edasi peaksid tegema. Aprillis tuleb sul tegutsema hakata ning võtta vastu üks oluline otsus. Alates 26. juulist peaksid sa sõlmima kasulikke lepinguid, võimalik, et sa kohtud inimestega, kellel on sinu edaspidises elus määrav roll mängida ning tänu kellele leiad sa võimalusi karjääri tegemiseks. Mõned muutused peaksid sellel perioodil aset leidma. 

6-16. augustini pead sa aga kannatlikkust varuma ning mõtlema oma tuleviku üle järele. 3. septembri noorkuu avab sulle uue ukse, tuues kaasa uusi võimalusi. Kuni 27. septembrini on sul kindlad plaanid peas, sa tead, mida sa tahad ja mida sa enam ei taha. Novembris aga võivad mõned probleemid tekkida, tõenäoliselt tuleb sul muuta oma suhtumist ja taktikat. 

 

ARMASTUS

Armastuse planeet Veenus, mis on sinu märgis kuni 24. jaanuarini, teeb pai sinu hingele ja südamele. Jupiter siseneb sinu armastuse- ja suhete sektorisse 26. mail, tuues sulle sellega kaasa head õnne ja armastust. Juunikuus tuleb sul natuke tõsisemalt mõtelda oma suhte tuleviku üle, saada oma hirmudest ja kartustest üle ja muuta seda, mida muuta saab - tegemist võib olla nii negatiivse, kui positiivse asjaga. Sa võid tunda sellel ajal suuremat üksindust. Detsembris tuleb sul hoida madalat profiili, sa pead olema parem ja järeleandlikum nii iseenda, kui teise inimese vastu. 15. detsembri täiskuuga saab läbi kuus kuud kestnud muutuste tsükkel sinu elus. Ära unusta ka, et sellel aastal peitub ühtsuses jõud. Armastus ei jäta sind maha ent võtab teise kuju, oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võta endale eesmärgiks muuta oma suhet tugevamaks. Hea õnn saadab sind sellel aastal, ka siis, kui sa ise võid kaotada usu.

 

SUHTED

24. veebruarist kuni 2. aprillini peaks elu tooma su teele uusi inimesi. Jupiter aitab muuta su suhteid paremaks alates 26. maist. Merkuur on retrograadis 2 - 26. aprillini ning 27. novembrist kuni 16. detsembrini - sellel ajal pead sa erilise hoolega jälgima, mida sa ütled ja kuidas sa räägid, vähem ärrituma ja mitte võtma asju nii isiklikult - kõike seda selleks, et hoida ära võimalikke arusamatusi ja konfliktseid olukordi.  


2024. AASTA HOROSKOOP


Kommentaare ei ole