{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Kuu ja Saturn on Kalade märgis täna. Merkuur siseneb Kaljukitse märki. Kõigest hoolimata on sind ees ootamas väga...


 

 

 Kuu ja Saturn on Kalade märgis täna. Merkuur siseneb Kaljukitse märki. Kõigest hoolimata on sind ees ootamas väga hea päev, mis peaks sulle tagama suure rahulolu või tekitama hea enesetunde. Võib ka juhtuda, et sa saad kiita või sind tänatakse

 

Armastus

Kui sa otsid suuri tundeavaldusi, armastust nagu filmis, laineid, mis löövad üle pea ja liblikaid kõhus - siis tänane päev ei täida su lootuseid. Kõikide märkide järgi toob tänane päev kaasa aga rahulikku ja kindlat armastust koduseinte vahel. Kui sa oled vallaline, siis pane oma vaim valmis, sest üks ilus kohtumine on sind lähipäevil ees ootamas inimesega, kes on sündinud kõikide märkide järgi Kaljukitse tähtkujus.

 

 

 

Raha

Jupiter toob sulle rahaõnne kaasa, usu rohkem iseendasse ja oma headesse võimalustesse.

 

Tervis

Sa peaksid praegusel hetkel lausa pakatama heast energiast. Vaata ainult, et sa end liigse tormamisega täiesti ära ei kurna. 

 

Töö

Mitmed huvitavad võimalused tekivad töö juures, haara neist kinni niipea, kui võimalik.

 

 

 

Pere

Marsi aspekt pole kõige parem ja selle tõttu võib sul tekkida kohati tunne, et su lähedased sinu olemasolu täiesti ära unustavad või ei hooli sinust nii palju nagu sina seda sooviksid.

 

Suhted

Pinged võivad tekkida mõnede sõpradega, ära hakka omalt poolt olukorda hullemaks muutma ja jäta süüdistused teiseks korraks.

 

Väike nõuanne: ära ole liiga laisk ja hooletu





Kommentaare ei ole