{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Head uut aastat!  Kuu on Neitsi märgis, selle tõttu on sind ees ootamas rahulik päev. Võib-olla mõtled sa rohkem ...


 

 

 Head uut aastat! 


Kuu on Neitsi märgis, selle tõttu on sind ees ootamas rahulik päev. Võib-olla mõtled sa rohkem möödunud aasta ja selle sündmuste peale. Saturn on opositsioonis sinu märgiga ja võib kaasa tuua sekeldusi, ära kurna ennast ära ja mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid. 

 

 


Armastus

Sa peaksid tasapisi tundma taas rahu ja kindlustunnet oma südames. Kõik arusaamatused ja möödarääkimised kaovad ja jäävad mineviku hõlma. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaks su suhe iga päevaga paremaks muutuma. Vaikselt aga kindlalt. Ilmselt suudab su kaaslane viia ära kõik su muremõtted ja rahutused. Kui sa oled vallaline, siis võid sa täna tunda, et vanad pettumused ja südamevalud ei tee enam nii palju haiget ja sa oled valmis taas elu usaldama.


Töö

Sul ei ole täna palju tööd. Selle asemel aga, et tervet päeva haigutades mööda veeta, tee midagi targemat. Katsu organiseerida oma tööasju paremini. Ja aitaoma töökaaslasi, ilmselt hinnatakse sinu abivalmidust väga.




Tervis

Täna peaksid sa end üsna hästi tundma, Kuu annab sulle jõudu ja energiat juurde. Ära tee välja kadedatest ja keelepeksjatest, ela oma elu edasi. 


Raha

Täna võid sa raha juurde saada täiesti ootamatul moel, mis sind ennastki üllatab. 

 

Väike nõuanne: ära tee teistele tahtmatult haiget


Kommentaare ei ole