{ads}

HIDE

Viimased

latest

2024. aasta horoskoop neile, kes on sündinud Vähi tähtkujus

  foto : unsplash / Leone Venter   TERVIS Esim...

 

foto : unsplash / Leone Venter

 

TERVIS

Esimesel kuuel kuul saadavad sulle head energiat Saturn ja Neptuun, soovitades sul rohkem rääkida oma mõtetest, soovidest ja vajadustest, oma rõõmudest ja muredest. Ära kanna kogu maailma koormat enda seljas, sa jääd ise haigeks muidu pidevast stressist. Juulikuus avaneb sul võimalus leida oma hingerahu tagasi, mõista, miks sa siin oled ja milles seisneb sinu missioon. Üks sinu unistustest võib täituda. Tänu kõikidele planeetidele sinu märgis on kindel, et sind on ees ootamas väga hea suvi. Su tervis peaks muutuma veelgi tugevamaks, tänu sellele kaovad mured ja paraneb tuju. 

 

TÖÖ

Märtsikuus toob Merkuur sulle häid võimalusi kätte karjääri tegemiseks. Uus tee on sinu elus avanemas ja uus peatükk koos sellega. Sul tuleb ainult uks avada. Merkuur on retrograadis 2 - 26. aprillini ja võib panna sind sellel perioodil kahtlema oma võimetes ning oskustes. See võib aga pidurda sinu plaane ja tekitada tunde nagu ei liiguks su asjad enam nii nagu varem. 

 

 

8. aprilli noorkuu on nagu hüppelaud sinu tööalases elus. Uued võimalused on avanemas sinu ees. Samuti üks uus uks on lahti minemas, mida sa seni polnud julgenud avada. Maikuust toetab Marss sind kõikides ettevõtmistes, aidates sul muudatusi teha oma elus ning vabaneda oma hirmudest ning kahtlustest. Septembris muudab Marss sinu märgis sind julgemaks ja ettevõtlikumaks. Tänu sellele viid sa nii mõnedki plaanid ellu. 


ARMASTUS

Jaanuaris ja veebruaris innustavad kõik planeedid sinu suhete sektoris sind oma südant avama, uute inimestega kohtuma, muutuma enesekindlamaks ning otsima tõsiseid suhteid. 11. jaanuari noorkuuga avaneb uus peatükk sinu elus. Märtsis oled sa tundlikum ja suudad tänu sellele paremini end väljendada, sa otsid hingelist suhet enda ja oma kaaslase vahel. Alates 18. juunist toovad Veenus ja Merkuur sinu märgis su ellu headust, hoolivust, armastust, uusi suhteid, parandades olemasolevaid suhteid ning juhatades sind armastuse teele. 

 

3. septembrist võib Pluuto rikkuda natuke sinu suhteid, põhjustades arusaamatusi ja pingeid. Sellel ajal võid sa muutuda palju nõudlikumaks ja hakata mõtlema lahkuminemise peale. Kõik laabub oktoobris, kui Veenus ja Marss mõlemad sulle appi tõttavad. Koos sellega algab su elus jälle ilus aeg ja võib juhtuda, et just sellel perioodil kohtud sa oma suure armastusega. 12. novembrist muudab Veenus su suhet veelgi tugevamaks ja lähedasemaks. 


LÄHEDASED

24. veebruari täiskuuga lõppeb sinu elus viimased kuus kuud kestnud tsükkel. Üks ajastu sinu elus on läbi saamas koos sellega. Alates 30. juunist võid sa tunda suuremat vastutuskoormat oma õlgadel, mis on seotud su perega. Katsu vabaneda kõikidest vanadest arusaamatustest ja lahkhelidest, mis ei lase sul rahulikult elada. 2 - 16. augustini jälgi paremini, kuidas sa suhtled oma lähedastega, sest Merkuur on retrograadis, parem on, kui sa enne mõtled, kui sa midagi ütled. Peale 10. septembrit peaksid suhted lähedastega muutuma tugevamaks ja paremaks. 


2024. AASTA HOROSKOOP

Kommentaare ei ole