{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja 2024. aasta horoskoop

foto : unsplash / Annie Spratt     Armastus Il...

foto : unsplash / Annie Spratt

 

 

Armastus

Ilmselt on sul viimasel ajal tekkinud tunne, et sa ei ela samas maailmas, kus teised. Sa vajad rohkem aega iseendale, tahad olla vaba ja sõltumatu. Sa tahad olla vaba armastuse kammitsatest, tahad teha seda, mille järgi süda igatseb. Sa oled alati olnud teistest erinev. Sa januned muutuste järele. Kui sa oled juba kellegagi koos, ei tähenda see, et teie suhe saab läbi, vaid pigem seda, et sa otsustad kuulata rohkem oma südant ja teed seda, mida sina tahad, katsudes siiski jääda õiglaseks ka oma kaaslase suhtes. 

 

Sa tahad reisida, olla rohkem üksi ja elada oma elu enda äranägemise järgi. Sinu planeet Uraan tõukab sind sellele teele. Merkuur aga katsub sulle selgeks teha, kui tähtis on rääkida kaaslasega avameelselt, et ta sind mõistaks ja sinust aru saaks. Kui sa oled vallaline, ei otsi sa ilmselt tõsist suhet ja eelistad selle asemel suhelda erinevate inimesega ning laiendada oma tutvusringkonda. Järgmisel suvel aga võib juhtuda, et sa kohtud kellegagi, kelle pärast sa oled kõigeks valmis. 6. juuli noorkuu peaks tooma sinu ellu selle õige inimese, kelle pärast oled sa valmis loobuma oma kallihinnalisest vabadusest, andes armastusele ühe võimaluse. 


Töö

Järgmisel aastal ei peata sind mitte miski. Lisaks sellele saadab enamiku aastast sind hea edu tänu planeetide seisule. Sa oled uuendusliku maailmanägemusega, see tuleb sulle ainult kasuks. Mida julgem ja enesekindlam sa oled, seda parem. Jupiter ja Uraan toetavad sind, tuues sulle kätte häid võimausi ning luues olukordi, mis peaksid sulle kasulikuks osutuma. Septembris saadab sind aga enneolematult hea õnn. Sellel perioodi soovitavad planeedid olla sul ettevõtlikum ja ettenägelikum. Ära maha sügisel häid võimalusi maha, mis aitavad sul suurt karjääri teha. 

 

 

 

Lähedased

Isegi, kui su lähedased teavad, et neil ei ole sinu üle suurt võimu, katsuvad nad siiski mõjutada sinu otsuseid. Jää iseendaks ja tee seda, mida sina pead kõige paremaks. Head sõbrad ja lähedased ei jäta sind maha vaid toetavad sind alati, valmis naerma ja nutma koos sinuga ning mis peaasi, nad võtavad sind sellisena nagu sa oled ega katsu sind muuta. 

 

Uue aasta lubadus

Muuda oma eluviise paremaks. Järgmisel aastal loodab tark ja arukas Saturn oma energia Jupiteriga, soovitades sul muuta oma eluviise tervislikumaks.  Planeedid soovitavad sul loobuda uuel aastal oma halbadest harjumustest. Toitu tervislikumalt, liigu rohkem, heida varem magama. Kui sa alustad kevadel oma elu muutmist, võid sa muuta terve oma elu koos sellega. 


Õnne toov talisman

Raamat positiivsest mõtlemisest, mis aitab näha sul asju teise nurga alt ja ravida emotsionaalseid haavu.


2024. aasta horoskoop


Kommentaare ei ole