{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Head vana aasta lõppu!  Jupiteri retrograad Sõnni märgis saab täna läbi, see tõotab sulle aga head õnne kaasa tuua...


 

 

 Head vana aasta lõppu! 

Jupiteri retrograad Sõnni märgis saab täna läbi, see tõotab sulle aga head õnne kaasa tuua. Kõikide märkide järgi peaks sind ees ootama väga tore õhtu, täis rõõmu ja õnne - kus sa ka täna õhtul ei ole. Kuu on sinu sõbra Neitsi märgis ja moodustab täpselt keskööl väga hea aspekti Jupiteriga. Kasuta seda head planeetide seisu ära selleks, et soovida midagi just südaööl. Ära unusta seda, et su soovid võivad täituda. Mida rohkem sa täna naeratad, seda suuremat õnne uus aasta sulle toob. 


Armastus

Selleks, et võidelda rutiini ja üksluisuse vastu, katsud sa hoolitseda oma partneri eest ja pakud talle erinevaid võimalusi välja, mis aitaksid muuta su suhet paremaks. Kui sa oled vallaline, naudid sa täiel määral oma vabadust ega igatsegi millegi muu järele. 


Töö

Sa igatsed uute väljakutsete järgi. Oota uus aasta ära, sest uus aasta toob sulle uusi võimalusi kaasa.


Tervis

Ilmselt oled sa heas vormis täna ja ei tunne väsimust. Mitte miski ei peata sind, sa oled võimeline mägesid liigutama. Katsu siiski enda eest natuke ka hoolitseda ja võtta aega puhkamiseks. 

 

 


Pere

Ära muutu liiga nõudlikuks oma pereliikmete vastu, ole parem nii iseenda, kui teiste vastu.

 

Raha

Kui sa tahaksid, et su rahaasjad paraneksid, siis sea endale järgmiseks aastaks eesmärgid ning usu, et su unistused täituvad.

 

Õnnenumber : 554

 

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mis pole seda väärt


 

 

Kommentaare ei ole