{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi 2024. aasta horoskoop

foto : unsplash / JESHOOTS      Armastus Mida ...

foto : unsplash / JESHOOTS

 

 

 Armastus

Mida sa sellest arvad, kui sinu elu kõige suuremaks armastuseks oled sina ise? Oled sa siis juba  kellegagi koos või alles vallaline, kõikide märkide järgi tundub, et järgmisel aastal tahad sa avastada rohkem oma maitseid, emotsioone, iseloomu, hirme, kartusi ja hingesügavust. Teiste sõnadega iseennast. Jaanuarikuus julgustab Jupiter sind otsima seda, mida sa kõige rohkem hindad nii iseenda, kui teiste juures. Võib-olla tunned sa soovi olla rohkem üksi ja omaette. Vaadata mõnda head filmi üksi, käia šoppamas ja jalutamas üksi. Üksi ja hästi. 

 

Kui sa oled aga juba kellegagi koos, pead sa seletama seda kõike oma kaaslasele, et ära hoida võimalikke arusaamatusi. Ära unusta ära seda, et mida rohkem sa õpid ennast väärtustama, seda paremaks muutub ka su suhe kaaslasega. Kui sa oled vallaline, siis sobib sulle ilmselt selline asjade käik väga hästi ent loomulikult ei saa see nii jääda. Märtsikuus peaks üks kena Kaljukits või Neitsi või veelgi tõenäolisemalt  - Sõnn - tulema su ellu ning rikkuma kõik su plaanid. Tuleviku- ja muutuste planeet Uraan soovitab sul teha ruumi õnnele oma elus, olla valmis muutusteks ning uuendusteks ja lõpetada mineviku taga nutmine. Septembrikuus näed sa ise ka, et sa tegid õieti, et usaldasid planeete.   


Töö

Järgmisel aastal tunned sa ennast hästi. Sa oled omal kohal. Peale viimast rasket ja keeruist aastat, mis tõi kaasa palju keerulisi vahejuhtumeid ja olukordi, võid sa lõpuks ometi rahulikumalt hingata. Jupiter valvab järgmisel aastal sinu üle ja tänu sellele on sind ees ootamas väga hea ja rahulik aasta. Sa saad teha oma tööd rahulikult, omas rütmis ja ilma kiirustamata. 


Lähedased

Ilmselt on järgmisel aastal kõik ühel nõul selles suhtes, et sa oled hoopis teistsugune, palju rahulikum. Kõik on ilmselt samal nõul ka selles, et see on väga hea. Või peaaegu. Sest järgmisel aastal lõpetad sa ära suhtlemise nendega, kes teevad sulle halba ja rikuvad su hingerahu. Kui sel hetkel peaks see sind isegi kurvaks tegema, siis ära unusta ära, et tõelised sõbrad, isegi, kui nad ei ole sinuga alati samal nõul, peaksid tooma su ellu rohkem rõõmu, kui muret. Tõelised sõbrad ei alanda ega tee haiget. Korra- ja seaduste planeet Saturn soovitab sul ümbritseda järgmisel aastal end nendega, kes on seda tõesti väärt.

 

 


Uue aasta lubadus

Tegele kõige tähtsamaga. Loo oma elus, kapis, vannitoas ja märkmikus kord, peas ja hinges kord. On sul vaja ikka nii palju asju? Või kõiki neid riideid, mida sa kunagi ei kanna? Tee ruumi õnnele oma elus.


Õnne toov talisman

Paberlennuk. Voldi oma lennuk kokku ja hoia seda taskus. Lennuk tuletab sulle meelde, kui tähtsad, hinnalised, õrnad ja igavesed on lapsepõlve mälestused meie elus. Lennuk soovitab sul lennata ilma kartuste ja hirmudeta uute silmapiiride poole.
p>

Kommentaare ei ole