{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millist elukaaslast sa endale ligi tõmbad vastavalt oma astroloogilisele märgile

    Foto : unsplash / Travis Grossen     Tähed võivad meid ...

 

 

Foto : unsplash / Travis Grossen

 

 

Tähed võivad meid panna mõtlema oma puuduste, heade omaduste või üldse oma elu peale. Vaata järgi, millist kaaslast sina alateadvuslikult endale ligi tõmbad.


Jäär (21. märts - 20. aprill)

Sa lausa pakatad energiast ja tegutsed sageli mõtlematult. Täiesti paradoksaalselt tõmbad sa ligi selliseid kaaslaseid, kes on sinu vastandid, kes on rahulikud ja vaatavad asju teisest vaatenurgast. See võib luua tasakaaluka suhte aga võib ka tuua kaasa mitmeid pettumusi ja arusaamatusi, kui te ei leia ühist keelt. 

Ole ettevaatlik päris tundetute inimestega. Sa tõmbad küll ligi ausaid inimesi, kes aga mõnikord võivad käituda üsna järsult ja teha haiget.

 

Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Sinu usalduse võitmiseks on vaja natuke aega. Kui sa aga armud, siis oled sa väga hea ja hooliv. Ning pühendud kogu hingega oma suhte ülesehitamisse. Ja sellepärast satud sa tihti 'katkise hingega' inimeste otsa, kes vajavad abi.

Ole ettevaatlik liiga kinniste inimestega. Sa võid leida, et salapära just lisabki võlu talle aga tegelikult on ta lihtsalt ükskõikne.

 

Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Sulle meeldib suhelda ja erinevate inimestega läbi käia. Sul on suur tutvusringkond. Sa tõmbad ligi selliseid inimesi, kellele meeldib sinu avatud loomus ja kes on sama head suhtlejad, kui sina ise.

Ole ettevaatlik liiga populaarsete inimestega. Tundub, et nad saavad kõigiga hästi läbi ja hindavad kõiki inimesi, tegelikult see aga nii ei ole, nad teevad kõik, et teised neist heal arvamusel oleks.

 

Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Sa oled suure südamega ja valmis kõigeks oma lähedaste pärast. Sa oled hea ja tõmbad ligi tundlikke inimesi.

Ole ettevaatlik selliste inimestega, kes peavad sind enda omandiks. Nad hakkavad su elu liiga palju kontrollima ja see võib ruttu sind lämmatada.

 

 

 

 

 

Lõvi ( 23. juuli - 23. august)

Sa pöörad palju tähelepanu inimestele, keda sa armastad ja tõmbad ligi inimesi, kes vajavad palju tähelepanu.

Ole ettevaatlik nendega, kes räägivad ilusaid sõnu. Sinu siiras loomus tõmbab nende inimeste tähelepanu. Isegi, kui ta võib sinus tolla alguses huvitatud, tüdineb ta ruttu sinust ja ei tunne südametunnistusepiinu sellepärast.

 

Neitsi ( 24. august - 23. september)

Sa oskad inimesi ära kuulata, oled rahulik ja usaldusväärne.  Sa ei otsi draamasid oma ellu aga tõmbad ligi selliseid inimesi, kellel on tavaliselt suur hingeline koorem. Need inimesed otsivad seda, mis nende endi elus puudu on: kindlust ja korda. 

Ole ettevaatlik sellistega, kes lubavad suuri asju korda saata sinu pärast. Sest nad räägivad palju aga teevad vähe. 


Kaalud ( 24. september - 23. oktoober)

Sa pead tähtsaks tasakaalu aga ei suuda otsuseid vastu võtta. Võib-olla just selle otsustamatuse pärast tõmbad sa ligi inimesi, kes su tunnetega mängida võivad. Kuna sa ise ka ei tea, mida sa õieti tahad, siis kasutavad nad sind lihtsalt ära.

Ole ettevaatlik liiga domineerivate inimestega. Kui sa just muidugi ei hinda kõrgelt autoritaarseid inimesi.


Skorpion ( 24. oktoober - 22. november)

Sa oled väga iseseisev ja sõltumatu. Sul on vaja oma isiklikku aega. Ja sellepärast see inimene, kes julgeb sinusse armuda on selline, kes oma kohta tunneb ja on piisavalt enesekindel.

Ole ettevaatlik otsustamatute inimestega. Mitte, et nad sellepärast halvad oleksid vaid sinule selline inimene ei sobi.

 

 

 

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Oma hingelt oled sa seikleja. Sulle meeldib uusi asju avastada. Aga sageli satud sa selliste inimeste otsa, kes katsuvad sind 'kodustada' ja tahavad sinuga kohe abielluda.

Ole ettevaatlik ootamatult käituvate inimestega. Alguses võivad nad paista toredad ja näha ainult sind, teisel hetkel on ta aga juba su unustanud.


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sa võtad kõike tõsiselt ja sul on selged eesmärgid elus. Tänu oma keskendumisvõimele ja energiale, tõmbad sa ligi üsna muretu olemisega inimesi. Samas selliste inimeste hea huumorimeel ja vaba käitumine just sobibki sulle. 

Ole ettevaatlik flirtijatega. Nad on hästi enesekindlad aga varjavad hästi oma mängu ja tõelist palet.


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Sa oled väga hea inimene. Annad kogu oma energia ja vaba aja teiste jaoks. Aga just sellele tänu sa oledki hea saak neile, kellel ei ole alati head kavastused. 

Ole ettevaatlik liiga optimistlike inimestega. Alguses võib temaga lõbus olla aga tema liigne muretus teeb temast ka täiesti vastutustundetu inimese.

 

Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Sulle meeldib palju unistada ja mõtiskleda asjade üle järele. See tõmbab ligi ekstravertseid ja temperamentseid inimesi, kes alati silma paistavad. Selliseid enesekindlaid, kes aitavad sul su kaitsvast kestast välja tulla ja sobivad sulle ideaalselt.

Ole ettevaatlik liiga tugeva isiksusega inimestega. Nad tunduvad küll pealtnäha võluvad aga võivad olla manipuleerivad ja segase hingeeluga.

 

 


Kommentaare ei ole