{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Head vana aasta lõppu!  Kõikide märkide järgi on sul põhjust olla rahul nii tänase päeva, kui sellega, mis sind õhtupoo...


 

 

Head vana aasta lõppu! 

Kõikide märkide järgi on sul põhjust olla rahul nii tänase päeva, kui sellega, mis sind õhtupoolikul on ees ootamas. Planeetide seis on sinu jaoks praegusel hetkel väga hea. Aastavahetusel peaksid sa saama ühe toreda üllatuse osaliseks. Jupiteri retrograad on täna läbi saamas sinu märgis. Täpselt keskööl aga moodustavad Kuu Neitsi märgis ja Jupiter aga harmoonilise aspekti, tänu sellele võivad sinu aastavahetuse soovid järgmisel aastal täituda. Ära maga seda head võimalust maha. Õnn on käeulatuses! 


Armastus

Ilmselt oled sa praegu väsinud kõigest, mis on seotud suhete ja armastusega. Sul on tunne, et su suhe on liiga ühepoolne. Sa leiad, et sa oled liiga palju investeerinud: oma aega, kannatlikkust ja oma närve. Kui sa oled vallaline, siis ära ole teiste vastu nii nõudlik, sest muidu ei leia sa kunagi kedagi.


Töö

Sa ei jõua uut aastat ära oodata, sest sul on nii suured plaanid juba peas küpsemas ja sa ootad ainult võimalust, et neid ellu rakendada. 


Tervis

Kõik läheb hästi, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada praegusel hetkel. 

 

 


Pere

Kuula oma lähedaste nõu ka mõnikord ja arvesta nende arvamusega.

 

Raha

Hea juhus võib imesid täna teha.

 

Õnnenumber : 545

 

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja kõik läheb hästi



Kommentaare ei ole