{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Kira auf der Heide   Armastus ...

 

foto : unsplash / Kira auf der Heide

 

Armastus

Sinu kogu elu on muutumas. Võimalik isegi, et hoolimata sellest, mida sina ise tahad. Midagi on toimumas. Kohe, kui talv on läbi saamas, võid sa tunda suuremat rahutust, tundes enda sees, et midagi on juhtumas. Võib-olla isegi on tegemist sinu täiskasvanupõlve kõige suurema muutusega. Ãœks minevikuga seotud asi, uskumus või veendumus võib tekitada sinus korraga nii suure segaduse, et sa otsustad keerata oma elus teise lehekülje. Kevade lõpuks on sul otsus valmis. Kui sa oled vallaline, võid sa kindel olla ühe lähedase inimese toetusele. Tegemist võib olla mõne sõbra, pereliikme või muu lähedase inimesega, kes annab sulle jõudu. Juulikuus oled sa valmis tänu temale mägesid liigutama. 

 

Kui sa oled aga juba kellegagi koos, ei ole sa valmis järgmisel aastal järeleandmisi tegema. Hea oleks siiski, et sa annaksid endale aru sellest, et uut aastat negatiivse alatooniga alustades ei saavuta sa midagi. Suhete planeet Merkuur lahkub sinu astroloogilisest taevast, luues soodsa pinnase vaidluste ja tülide tekkeks. Ainult üks väline tegur võiks aidata sul mõista paremini oma kaaslast. Kui sa aga oled aasta alguses mõistev ja hooliv oma kaaslase vastu, on sind ees ootamas väga hea aasta. Hoolimata kõikidest mõtetest ja kahtlustest, mida sa võid tunda, võid sa kindel olla oma kaaslase toetusele. Suve lõpuks peaks teie omavaheline suhe olema nii tugev, et miski seda murda ei saa. 

 

Töö

Järgmisel aastal mõtled sa ilmselt kõige muu peale ja tööasjad jäävad viimasele kohale. See võib üllatada nii mõndagi ent sina ise oled aru saanud, et sa vajad puhkust ja pead aega maha võtma, sest aeg läheb liiga ruttu. Tavaliselt oled sa tegus ega armasta niisama istuda, seekord aga otsid sa lausa, kellele sa saaksid osa tööd jätta ja katsud oma töökoormust vähendada. Sa otsid uusi väljakutseid oma ellu. See on väga hea võimalus, et mõtelda selle peale, millist tööd sa tegelikult tahaksid teha. 

 

 

 

Lähedased

Uus aasta tõotab tulla sündmusterohke. Tõenäoliselt on su lähedastel raske aasta alguses sinust aru saada, nad katsuvad mõista, mis sinuga toimub. Sina ise aga ei ole valmis alati vastama nende pärimistele. Sul võib tekkida tunne, et sa oled liiga palju endast andnud ja ennast ohverdanud. Hea oleks siiski, kui sa võtaksid ennast kokku ja räägiksid südamest südamesse. 

 

Uue aasta lubadus

Võtab vabalt. Planeedid soovitavad sul sellel aastal võtta kõike rahulikult, leppida sellega, mida sa muuta ei saa, mõista seda, et täielikku tõde ei olegi olemas ja elu ei ole ainult must-valge.  


Õnne toov talisman

Malahiit. Malahhiidi roheline värv ja soe peegeldus meenutab lopsakat loodust. Kandes seda ehtena, muudab ta sind enesekindlamaks ja aitab sul oma sisemised patareid täis laadida.

 

2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole