{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Naine peab vananema väärikalt, selle asemel, et kanda riideid, mis teatud vanusesse jõudes muudavad teda naeruväärseks." Kuulsa moelooja soovitused üle 40-aastastele naistele

    unsplash @ carolinehdz   Ühes oma intervjuus rääkis stili...

 

 

unsplash @ carolinehdz

 

Ühes oma intervjuus rääkis stilist otse, mida ta arvab naiseks olemisest ja vanemaks saamisest. Carolina Herrera on üks kuulsamatest moeloojatest kogu maailmas. 

Alates 80ndatest aastatest, kui Carolina Herrera lõi oma moemaja, on ta äratanud suurt imetlust ning saanud mitmeid auhindu oma märkimisväärse töö eest. 

Carolina Herrera on mõjutanud paljusid naisi kogu oma elu jooksul, kes imetlevad mitte ainult moelooja stiili vaid ka eluvaateid ning oskust olla naine. 

Oma intervjuus, mille kuulus moelooja andis väljaandele Daily Mail, avaldas Carolina Herrera oma isikliku arvamuse naistest ning sellest, kuidas naine peaks teatud eluperioodidel käituma. 

Intervjuu alguses teatas stilist kohe, et mitte miski ei muuda naist vanemaks, kui teekslemine, et ta on ikka veel noor. Caroline jätkas üteldes, et naine peaks vananema väärikalt, selle asemel, et paista vanuses, mida tal enam ei ole.

Stilist avaldas oma arvamust ka naiste soengute kohta, kinnitades, et teatud vanusesse jõudes sobivad naisterahvale palju paremini lühikesed juuksed, kui pikad. 

 

Carolina Herrera jagas soovitusi naistele, kellel on eluaastaid üle 40:

 

 

 

  • Tunne oma stiili ja tea, mis sulle sobib ja mis mitte
  • Olgu sul kapis vähemalt üks valge klassikaline triiksärk 
  • Ära kanna miniseelikut ega teksapükse (kui sa ei ole just noor naine)
  • Eelista pikkade varukatega riideid
  • Väldi musta värvi riiete kandmist, eriti päevasel ajal
  • Ära kanna liiga avara dekolteega riideid
  • Kasuta aksessuaare, mis lisavad su stiilile natuke sära
  • Ära unusta hoolitseda korralikult oma naha eest


Viimane Carolina Herrera soovitus on lõpetada see pidev võitlemine vananemise vastu, sest vananemises ei ole mitte midagi halba. Kanna seda, mis on ilus sinu jaoks ja kui sa kahtled, mis sulle sobib või mitte, siis pea nõu kellegagi, keda sa usaldad ja kes jääb sinu vastu ausaks. 

 

 


Stilist soovitab mitte muutuda moeohvriks ega kanda liiga vanamoelisi riideid. Tuleb lihtsalt leida igas vanuses midagi, mis sobib kõige paremini sinu isiksusega kokku. 

Herrera sõnul ei ole elegants ainult riided, mida sa kannad vaid midagi enamat. 

Elegants on rohkem seotud inimese hoiakuga ja selle jaoks ei pea sa olema rikas, sest paljud rikkad võivad endale lubada suuri kulutusi ilma, et see muudaks neid karvavõrdki elegantsemaks. 

Peale 40ndaid eluaastaid ei katsu naine enam meeldida ainult teistele, vaid ka iseendale. Naine saab aru, et ta on ilus ja õpib ennast paremini väärtustama. Ta muutub enesekindlamaks ja valib hoolikamalt riideid, mis sobivad talle paremini, kas siis selleks, et olla koos lähedastega või minna tähtsale töökoosolekule. 

 

Carolina Herrera sõnul ei tohiks naised kanda teatud rõivaesemeid, olles jõudnud 40ndatesse eluaastatesse

 

1. Teksapüksid

Teksapüksid ei sobi üle 40-aastastele naistele Carolina Herrera sõnul. Tema sõnul võivad teksapüksid olla ilusad noorte inimeste jalas aga teatud vanusesse jõudes peab naine olema elegantne. Selles vanuses ei tohiks kanda ka liibuvaid retuuse ega heledaid teksapükse. Palju paremini sobivad lohvakad ja mugavad püksid igapäevaseks kandmiseks. Soovi korral võib naine kanda ka liibuvaid pükse aga kindlasti tumedates värvides, mis ei mõju nii provokaatselt.

 

 

 

2. Bikiinid

Üle 40-aastastel naistel ei ole vaja enda keha nii väga näidata ja eksponeerida selleks, et meeldida. Kaheosalised rannariided ei ole kõige paremaks valikuks. Aja möödudes hakkab nahk lõtvuma ja figuur muutuda ümaramaks. Sellepärast oleks hea, kui naine eelistab kanda trikood, mis on samaaegselt elegantne, kui klassikaline. 

 

3. Miniseelik

Peale 40ndaid eluaastaid ei tohiks naine miniseelikut küll kanna, see on täielik maitselagedus. Selles vanuses naine ei pea paljastama oma keha nii palju selleks, et tõmmata meeste pilke endale. 

 

4. Avar dekoltee

20-eluaastates naised tahavad näidata oma kumerusi, kandes laia dekolteega riideid. Aja jooksul saavad nad ise ka aru, et selline riietustiil ei väärtusta nende keha. Tegelikkuses eelistavad mehed palju rohkem üle 40-aastaseid naisi just nende loomuliku ja peene elegantsi poolest. Carolina Herrera soovitab kanda rohkem klassikalisi riideid. 

 

5. Pikad juuksed

Pikad juuksed võivad väga hästi sobida teismelistele ja noortele neidudele aga selline lõikus ei sobi kindlasti enam naistele, kellel on vanust üle 40-eluaasta. Selle asemel peaksid naised kandma lühikesi juukseid, mis on korralikku soengusse pandud. 

 



Kommentaare ei ole