{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et mehel on sinust ükskõik

    foto : unsplash . John Thomas    On märke, mis reedavad...

 

 

foto : unsplash . John Thomas

 

 On märke, mis reedavad seda, mida mees sinu vastu tunneb või ei tunne. Mees, kellel on sinust ükskõik, ei ole see, kelle pärast sa peaksid võitlema ja kes on väärt sinu energiat. Ära otsi talle vabandusi. Kui sa ise oled aru saanud, et tal on sinust ükskõik, on aeg keerata lehte oma elus. 


Millised märgid reedavad, et tal on sinust ükskõik? 

On märke, mis ei peta. See, kui inimene hoiab eemale, kui teil pole samu huvialasid või kui sa pead pingutama, et ta sinu vastu huvi üles näitaks, on märgid sellest, et midagi on korrast ära.

Selline hoiak võib tekkida aja jooksul, nii, et mees pole enam selline, kui ta oli suhte alguses või siis võib ta kohe alguses nii käituda. See peaks ise juba olema hoiatuseks. Naised kaebavad tihti, et mehel on neist ükskõik, mõnikord on see õigustatud, teinekord mitte. 

 


Märgid, mis viitavad sellele, et tal on sinust ükskõik

 

 


Ta suhtleb teiste naistega ega varjagi seda

On mehi, kellel on kogu aeg mitu rauda tules ja kes varjavad oma tõelist palet. Ja on neid, kes elavadki nii, ilma varjamata, suheldes kõigiga samaaegselt. Selline on nende eluviis. Võib-olla on ka praegusel juhul sul tegemist sellise mehega, kes ei otsi tõsist suhet sellel lihtsal põhjusel, et ta tahab elada nii nagu tema seda heaks peab ega anda kellelegi aru. 

Sa ei ole temaga eksklusiivses suhtes ja isegi, kui sa arvad, et oled nõus silma kinni pigistama ja võtma teda sellisena nagu ta on hirmust teda üldse kaotada, siis on see halb mõte. See on toksilise suhte algus ja tõend sellest, et teda ei huvita see, mida sina tunned.


Ta ei vasta või hoiab eemale

Suhtlemine on iga suhte alus, eriti suhte alguses, kui õpitakse teineteist tundma, veetes koos aega. See on ka märk mehe huvist sinu vastu, tema investeerimisest teie omavahelisse suhtesse ja tahtmisest olla koos sinuga. Mees, kes sõnumitele alati ei vasta, kes hoiab sinust eemale ega otsi ühendust, ei taha ilmselt pingutada sinu pärast.

Sellistest meestest, kes liiga suurt huvi välja näitavad, saates päev otsa sõnumeid ja helistades iga tunni tagant, tuleks ka eemale hoida. Täpselt nii nagu nendest, kes üldse ei pinguta. Kõige tähtsam on leida kuldne kesktee, mitte olla kellegagi, kes sind liigse tähelepanuga lämmatab või kellegagi, kellel on ükskõik.


Ta ei tee sinuga plaane ega kavatsegi teha

Suhte alguses tähendab ühiste plaanide tegemine näiteks nädalavahetuste organiseerimist, sõpradele tutvustamist, üllatuste tegemist jne. Kui suhe edasi areneb, tulevad jutuks juba tõsisemad teemad nagu lapsed ja kinnisvara. 

Kõik need märgi näitavad mehe soovi ehitada üles sinuga midagi tõsist, mis jääb püsima. Kui mees aga mingeid plaane ei tee ega näita välja ka huvi selle vastu, ei võta ta sind tõsiselt. 

 

 

 


Teda huvitab ainult seks

On mehi, kes võtavad ühendust ainult siis, kui nad midagi kindlat tahavad. Kui sa kutsud teda enda juurde, pead sa saatma talle kahemõttelise sõnumi, et ta tuleks. Kui sa räägid talle, et oled valmis kõigeks, on ta kohe vaba ja tulemas ning vastab üsna ruttu.

See võib sulle tunduda natuke meelitab aga sa pead aru saama, et see ei ole hea märk. See näitab, et ta suhtleb sinuga ainult teatud põhjustel. Tal on sinust ükskõik, sest kui tal sind vaja ei ole, hoiab ta sinust eemale.


Ta ei ole aus sinu vastu

Kui mehel on naisest ükskõik, siis ei ole ta tema vastu aus. See ei tähenda kohe, et tal oleks kõrvalsuhe või armuke. Aga ta võib valetada väikeste ja täiesti tühiste asjade pärast, ta ei ole lihtsalt sinu vastu siiras. 

Ta leiab alati võimaluse, kuidas tõde varjata, jättes sind segadusse. Miks olla aus? Tema kavatsused ei ole head, ta ei taha rääkida ega aru anda, palju lihtsam on mitte rääkida ja mitte selgitada.


Ta jääb kogu aeg hiljaks

See on märk, et ta ei taha investeerida ja ei võta teie suhet tõsiselt. Ta ei arva, et ta on sinuga koos. Armunud mees austab oma kaaslast nii palju, et pingutab natuke ja on esimesena kohtumispaigas kohal. Ta organiseerib ennast vastavalt sinule. Sina oled prioriteet.

Kui teda absoluutselt ei huvita see, kas ta jääb hiljaks ja sina pead tema pärast ootama, kui teda ei huvita see, kuidas sa reageerid, siis on tal sinust ükskõik. 

 

 

 


Ta on ükskõikne

Normaalses suhtes hoolitakse teineteisest. Jagada elu inimesega, kes ei taha sind õnnelikuna näha, on kindel viis panna ennast kannatama toksilises suhtes. Kui mees on harjunud vaikima, kui ta ei tunne huvi, kuidas sul läheb, kui ta on eemalolev ja täiesti ükskõikne sinu saavutuste või läbikukkumiste suhtes, ei ole ta sind väärt.

Sa ei saa teda usaldada. Ka see, kui ta suhtlusvõrkudes sind ei lisa oma sõprade nimekirja või ei kommenteeri sinu postitusi, on märk tema ükskõiksusest.


Ta ei küsi sinu kohta midagi

Suhte alguses on see ometi normaalne, et tuntakse teineteise vastu huvi. Mees, kes investeerib suhtesse, tunneb oma kaaslase vastu huvi, ta tahab teda tundma õppida. Kui mees on ükskõikne, ei tunne ta sinu ega sinu mineviku vastu huvi. Teda ei huvita sinu huvialad ega sõbrad. Ta ei taha rohkem sinu elu kohta teada saada. Ta võib tunda sinu vastu huvi, huvitumata samal ajal sinu isiksusest ja sinu soovidest.

Ta ei võta teie suhet tõsiselt. See on lühiajaline suhe, mis võib kesta paar nädalat või paar kuud. Kui sa tahad midagi tõsisemat, pead sa leidma teise mehe, kes ei lepi vähesega.


Ta ei vaata sind

Armastuses on väga tähtis vaadata kehakeelt, kui sa tahad analüüsida mehe käitumist. Kui tal on sinust ükskõik, on seda näha tema sõnumites ja ka tegudes.

Kui mees sind ei vaata, ei jää see sulle märkamatuks. See võib olla tagasihoidlikkus aga üldiselt on see märk, et tal on ükskõik ja ta ei taha sinuga end siduda.


Ta on labane

Sageli otsivad naised vabandusi meestele ja nende käitumisele, rääkides raskest minevikust, mis õigustaks mehe hoiakut aga mõnikord on vaja teha silmad lahti, selle asemel, et otsida vabandusi, mida ei ole. 

Kui mees on liiga labane või käitub sinuga nagu oma sõpradega, peaksid sa teda umbusaldama.

Kommentaare ei ole