{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Veenus siseneb Amburi märki täna. Kuu on sinu märgis ja Päike Kaljukitses.  Armastus Sa oled üsna paindumatu...


 

 

 Veenus siseneb Amburi märki täna. Kuu on sinu märgis ja Päike Kaljukitses. 


Armastus

Sa oled üsna paindumatu ja kangekaelne, eriti siis, kui asi puudutab omavaheliste arvete klaarimisesse. See on väline kest, mis aitab sul ennast kaitsta nii, et sa ei pea kannatama. Katsu vähemalt täna olla leebem iseenda ja teiste vastu. Kui sa oled vallaline, siis võta rahulikult, lõpeta muretsemine ja usalda oma elu rohkem.

 

 

 

Töö

Täna võib sul tekkida tunne, et sul on kasvanud tiivad. Sa lööd igale poole käed külge ja oled igatipidi tegus. Sa kutsud töökaaslase lõunat sööma, räägid ülemusega sellest, mida tulevik toob ja avaldad oma arvamust. Ühesõnaga, sa suudad kõiki üllatada ja see tuleb sulle kasuks. Praegu on hea võimalus, et näidata, milleks sa võimeline oled ja millised on su soovid edaspidi. Miks mitte rääkida ka palgatõusust, kui sa juba sealmaal oled? Alati kulub ära. 



 

Tervis

Sa lausa pakatad energiast täna. Vaata, et sa ennast ära ei kurna selle suure tormamisega. Ilmselt jõuad sa kõiki oma tuttavaid ja sõpru aidata. Hoia oma vaimset ja füüsilist tervist.

 

Raha

Raha oleks küll juurde vaja, alati kulub ära. Ilmselt mõtled sa rohkem, kui varem, kuidas raha juurde saada. Kõigepealt katsu vähem kulutada, see aitaks sul olla kokkuhoidlikum. Ära larista oma viimaseid veeringuid ära. Ja organiseeri oma rahaasju paremini.

 

 

 

Pere

Jälgi, mis su ümber toimub. Mõned lähedased võivad teha plaane, mis ei kattu sinu omadega. 

 

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini ja võta aega puhkamiseks

 

Õnnenumber : 552

 

 

Kommentaare ei ole