{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

       Ilusat jõuluaega kõikidele Lõvidele. Võttes arvesse kõiki planeete, mis hetkel Kaljukitse märgis viibivad, hindad sa ilmselt ...


 

 

 

 Ilusat jõuluaega kõikidele Lõvidele. Võttes arvesse kõiki planeete, mis hetkel Kaljukitse märgis viibivad, hindad sa ilmselt võimalust olla oma lähedastega koos aga see on ka kõik. Sa võid isegi arvata tegelikult, et sa parem teeksid midagi muud täna õhtul, selle asemel, et sundida ennast osalema mingil üritusel, mis sind praegusel hetkel eriti ei vaimusta. Ära muretse, kõik läheb hästi. Päike on Kaljukitse märgis, Kuu on Kaksikutes.


Armastus

Sa igatsed tõelise armastuse järele. Sa oled tüdinenud keskpärasest elust koos leigete tunnetega. Sa tahad elu nagu filmis. Tegelikkuses ei lähe asjad nii nagu me seda ootaksime ja selle tõttu tunneme me pettumust. Tõenäoliselt on sind täna ootamas üks neist päevadest ees, mil sa tunned, et oled teinud vale valiku või väärid midagi paremat.


Töö

Mitmed ootamatused peaksid täna aset leidma. Sul ei ole hetkegi vaba aega ja vaevalt jõuad sa kõik töö ära teha, mis sind ees ootab. Organiseeri oma tööasju paremini.

 

 


Tervis

Selleks, et halbu mõtteid eemal hoida, peaksid sa sporti tegema. Mine kasvõi pooleks tunniks välja kõndima. Ja katsu selgusele jõuda, mis see on, mis ei lase sul õnnelikuks saada. 


Raha

Ole ettevaatlikum, sa tead ise ka, et viimasel ajal on sul olnud palju kulutusi ja sa ei ole raha lugenud. 

 

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini ja ära kurna ennast ära


Kommentaare ei ole