{ads}

HIDE

Viimased

latest

Küsimused, mis aitavad sul selgust saada, kas su tunded oma kaaslase vastu on ikka veel samad nagu enne

foto : unsplash / Greg Rakozy      Kuna elus ei lähe alati ...

foto : unsplash / Greg Rakozy

 

 

 Kuna elus ei lähe alati kõik nii nagu meie seda sooviksime, siis paratamatult võivad ka tunded aastate jooksul muutuda. Kui ka sina oled hakanud mõtlema selle peale, kas sa ikka armastad veel oma kaaslast või oled sa temaga koos pelgalt harjumusest, siis vasta järgnevatele küsimustele, mis aitavad sul selles asjas selgust saada. 


Kas sulle meeldib temaga koos olla? 

Kas sa tunned mõnikord temaga koos olles seda seletamatut tunnet, mis tekitab hea enesetunde ning teeb sind õnnelikuks? Selleks võib olla mõni hetk, mil te koos naerata või tunnete suuremat lähedust ja üksmeelt või siis hoopis mõni raske moment elus, mil sa tunned, et nii hea, et su kõrval on keegi ja et sa ei ole üksi. Või siis mõni täiesti tavaline hetk nagu kaisus teleka vaatamine või raamatu lugemine teineteise kõrval. Või siis lihtne mõttevahetus, mis tekitab sinus hea enesetunde. See on hea märk, mis viitab sellele, et teie suhe on hea. Sest kui sa peaksid hakkama venitama kojutulekuga ja jääd meelega kauemaks töö juurde, on see märk sellest, et teie suhe hakkab läbi saama. 

 

 


Kas sa igatsed tema järgi? 

Nii hea on tunda igatsust kellegi järgi. Kui sa oled armunud, tunned sa suurt igatsust teise järele. Sa mõtled kogu aeg tema peale, tahad teada, kuidas ta päev möödus ja mida ta tegi. 


Kas sa teed tulevikuplaane koos oma kaaslasega? 

Ühiste tulevikuplaanide tegemine annab märku sellest, millises seisus teie suhe on. Tulevikuplaanid aitavad kaaslastel vaadata samas suunas. Kõik plaanid, on siis selleks maja ost, pere loomine või siis järgmise puhkusereisi planeerimine, aitavad hoida suhet tugevana. Kui sa enam ei soovi teha mingeid plaane oma kaaslasega, on ka see märk sellest, et teie suhe on läbi saamas. 


Kas sa hindad teda sellisena nagu ta on? 

Kas ta meeldib sulle ikka veel sellisena nagu ta on? Kas tema isiksus meeldib sulle? Ja tema huumorimeel, kokakunst ning hobid? Palju on neid, kes üritavad muuta oma kaaslast peale paariaastast kooselu. Ometi ei muutu inimesed oma sisimas. Kas sa suudad leppida oma kaaslase vigade ja puudustega. Kas sa suudad temaga rahulikult rääkida, kui erimeelsused peaksid tekkima? 

 

 


Kas sa tahad talle rõõmu valmistada? 

Kui sa kedagi armastad, tahad sa talle rõõmu valmistada, teda toetada ja aidata. Kas sa valmistad talle midagi head süüa, masseerid ta õlgu, teed talle musi ja kiidad teda? Ilma midagi vastu ootamata? See tähendab, et õhus on armastust. Kui see kõik on muutunud aga tüütuks ja koormavaks sinu jaoks ja sa ei viitsi ega taha enam midagi tema jaoks teha, on parem üldse oma eluga edasi minna.


Oled sa uhke oma kaaslase üle? 

Armastusega kaasneb uhkus oma armsama üle. Sa hakkad ülistama oma kaaslast, tõstes teda kõikidest kõrgemale. See on ka normaalne. Me kõik tunneme selliseid inimesi, kes on kiitnud oma kaaslast taevani. See ei tähenda muidugi, et sa peaksid sama tegema ja kõikidele rääkima oma kaaslasest ent kas sa tunned endamisi imetlust, kui tal hästi läheb? Kui see nii ei ole, on su tunded võib-olla kadunud. 


Kas sa tahad temaga rääkida kõigest? 

Peale väsitavat ja probleemiderohket tööpäeva, kas sa tahad rääkida sellest, millega su ülemus hakkama sai, oma kaaslasele? See on normaalne, sest kõik paarid jagavad omavahel nii muresid kui rõõme. 


Kas ta on sinu silmis ikka veel ilus? 

Kas isegi peale mitut aastat kooselu leiad sa, et su kaaslane on ikka veel ilus ja armas isegi kodustes riietes? See on kindel märk, et teie vahel on veel armastust. Kui sulle meeldib ta naeratus ja tema pilk, kui sa leiad, et on ta on ikka veel kena, on see hea märk. Kui sa oled aga muutnud ükskõikseks tema suhtes ja hoolimata tema pingutustest ei näe sa teda enam selles valguses nagu varem, on midagi valesti. 



Kommentaare ei ole