{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas olla vastupandamatu ja atraktiivne mehe silmis

  foto : unsplash / Monika Kozub      Mõned naised teavad k...

 

foto : unsplash / Monika Kozub

 

 

 Mõned naised teavad kohe, kuidas olla. Neist õhkub midagi seletamatut, mis paneb mehi neile järele vaatama ja muudab nad atraktiivseks. Kuidas olla vastupandamatu mehe silmis? 

Mehed on nagu suured lapsed. Neid vaimustab see, mida nad näevad. Vähemalt öeldakse seda tihti aga ei maksa kõike ka omavahel ära segada, sest mis puutub selle õige naise leidmisesse, siis ei jäta mehed midagi juhuse hooleks ja uurivad viimse detailini, jälgides naise hoiakut, käitumist, harjumusi ja isiksust, millest naine isegi sageli teadlik ei ole. Vaata, mida teha, et olla vastupandamatu naine oma silmarõõmu jaoks. 


1. Hoolitse oma hügieeni eest, ole puhas ja laitmatu

See on üks kõige esimesi asju, mis mehele silma jääb ja tema tähelepanu paelub. Hügieenimõiste on lai, alates suuhügieenist, riiete puhtusest, higihaisust, küürust seljas jne. Sellepärast tuleb oma tervise ja heaolu jaoks enda eest rohkem hoolitseda. Ja seda mitte ainult sellepärast, et kellelegi meeldida. 

  • Hoolitse oma keha eest : pese ennast regulaarselt. Ära unusta kasutada seepi või pesugeeli ning pesta oma juukseid Å¡ampooniga. Samuti ei tee halb aeg-ajalt koorida oma nahka ning kasutada karvaeemadusvahendeid. Väga tähtis on kanda iga päev puhtaid riideid. 
  • Et sul oleks hea hingeõhk, pese kaks korda päevas hambaid. Kasuta hambaniiti ja suuloputusvedelikku, mis hoiab halva hingeõhu eest.
  • Puhasta regulaarselt oma näonahka, et eemaldada mustuseosakesed, saasteained, higi ja rasu. Niisuta nahka, et su nahk oleks ilus ja särav.
  • Kasuta deodoranti ja higistamisvastaseid vahendeid, mis hoiavad ära ebameeldiva kehalõhna. 
  • Söö tervislikult ja joo palju vett oma üldise tervise jaoks. 
  • Ära suitseta ja piira alkoholi tarbimist, mis võivad põhjustada erinevaid terviseprobleeme ja tekitada ebameeldivaid lõhnu. 


 

 

 

2. Ole sina ise

See on väga oluline, et sa oleksid sina ise, kui sa tahad kellelegi meeldida. Nii näitad sa oma isiksust ja oled kõige sarmikam ja võluvam. Selleks on vaja aga hästi tunda oma tugevaid ja nõrku külgi. Ära lase ennast teistest ja ühiskonna normidest mõjutada. Tee seda, mis teeb sind õnnelikuks ja mis käib kokku sinu väärtushinnangutega. Ära mängi kedagi, kes sa ei ole, sest see ei toimi ega vii sind kuhugi. Olles sina ise, tõmbad sa ligi sellist inimest, kes armastab ja hindab sind sellisena nagu sa oled. 


3. Kontrolli oma kehakeelt

Kehakeelel on väga tähtis roll, eriti siis, kui sa tahad kellelegi meeldida. Kehakeel räägib sellest, mida sõnadega öelda ei saa. Kehakeelt tuleb kasutada aga nii, et seda vaevu märgata on, kindlasti ei tohiks muutuda seejuures vulgaarseks. Alguses tuleb hoida õiget silmsidet, et saada teise inimesega kontakti. Näita oma huvi tema vastu, kuulates tähelepanelikult seda, mida ta ütleb. Naeratamine on samuti hea võimalus, mis tõmbab tähelepanu. Jää võimalikult loomulikuks, ära muutu teatraalseks. Pea meeles, et naine peab olema õrn ja naiselik ning alati elegantne. 


4. Hoolitse enda eest

Meestele ei meeldi naised, kes ei hoolitse enda eest. Tegelikult on enese eest hoolitsemine tähtis juba sulle endale. Enda eest hoolitsedes teed sa head iseendale, sest sa oled seda väärt. Ja kui see meeldib ka teistele, siis on see veelgi parem. Seega sa ei tee seda ainult selleks, et meeldida kellelegi. Võta aega iseenda jaoks ja hoolitse enda eest. Nii tunned sa ennast paremini oma kehas ja oma peas. 

 

 

 


5. Ära unusta kasutada oma pilku

Tihti öeldakse, et silmad on hinge peegel. See võib nii olla, sest teisele inimesele silma vaadates on võimalik nii palju õppida. Ainult üks pilk võib tekitada kirge, iha või suurt armastust. See, kuidas sa meest vaatad, võib palju rääkida. Sellepärast ei maksagi seda võtta liiga kerglaselt. Selleks, et panna meest endast huvituma, pead sa kasutama oma pilku, et tõmmata mehe tähelepanu endale. See tekitab mehes huvi, pannes teda sinu peale mõtlema. Kui sa oled julgem, siis võid sa pilgutada õrnalt silmi, mängides samal ajal juuksesalguga. See võib tunduda nagu mõnes filmis aga see toimib. 


6. Ära mängi lihtsalt ilusat nukku

Välimus on muidugi tähtis nii meeste, kui naiste jaoks. Alguses on välimus see, mis meie pilku paelub, sest inimest ise me ju ei tunne veel. Seejärel tuleb mängu alles isiksus, omavaheline sobivus, käitumishoiak, tunded jne. Sellepärast ei maksa olla ainult ilus ja atraktiivne, sa pead olema ka huvitav. Näita välja, et sa ei ole rumal, et sul on lai teadmistering, et sind huvitavad erinevad teemad. Naine, kes oskab rääkida ja vestelda sõltumata paigast ja inimestest, kellega ta suhtleb, on meeste silmis atraktiivne. 


7. Ole naiselik

Maitsete üle ei vaielda, see on õige. Enamik mehi eelistab siiski naiselikke naisi, kellel on oskus oma naiselikkust väärtustada. Selleks, et mehele meeldida, tulebki näidata ennast, kui saatuslikku naist. Seda võib teha riietumise kaudu, kandes elegantseid ja klassikalisi riideid, mis tõstavad sinu loomulikku ilu esile. Samuti läbi naiseliku tundlikkuse, mis on meeste juures kõrges hinnas. Seda on näha selle kaudu, kuidas sa hoolitsed teiste eest, olles heatahtlik ja õrn. 


8. Ära unusta huumorimeelt

Meestele meeldivad naised, kes oskavad naerda. Nii nagu naistele meeldivad mehed, kes ajavad neid naerma, meeldivad ka meestele naised, kellega neil igav ei hakka. Huumor aitab luua lähedust ja üksmeelt. Seega ei maksa võtta kõike liiga isiklikult. Kui sulle meeldib mõni mees, siis õpi tundma seda, kuidas ta toimib ja milline huumorimeel tal on. Kui selles suhtes te ei ole samal lainel, siis võib see tekitada teie vahel vaidlusi. 


9. Ole sensuaalne

Oled sa juba tundnud külmavärinaid, rääkides kellegagi, kellesse sa oled armunud? See on see tunne, kui liblikad on kõhus, kui sa võtad telefoni ja kuuled oma kallima häält. Kui sa oled seda kogenud, siis sa tead, millest jutt käib. Häälekõla ning väljendusviis on see, mis võib mehe jalust nõrgaks võtta.


10. Ole sõltumatu

Kõigepealt rahaliselt, näita, et sa saad oma eluga väga hästi ise hakkama ja sa ei otsi meest, kes sind üleval peaks. Seejärel emotsionaalselt pead sa samuti olema sõltumatu, mitte otsima meest, kelle kaelas elada. Ehkki mehed otsivad naisi, keda kaitsta, ei taha nad koormata end naisega, kes üldse üksi hakkama ei saa. Madala enesekindlusega naine otsib meest, kellest saaks tema elu mõte. Selline suhe oleks sõltuvussuhe, mis muutub aja jooksul toksiliseks. 

 

11. Ole enesekindel

Ka enesekindlus on üks hea omadus. Kui sa tunned ennast hästi sellisena nagu sa oled, siis on seda näha sinu hoiakust ja käitumisest. Ära taha muutuda ja olla keegi teine selleks, et meeldida kellelegi. Kui sa pead muutma enda juures midagi, siis selleks, et sina tahad seda teha enda jaoks. Enesekindel naine on aga vastupandamatu ja atraktiivne meeste silmis. 

 

 

 

 

12. Oska kuulata ja tunda teiste vastu huvi

Atraktiivne naine ei keskendu üksnes iseendale. Pole midagi igavamat, kui vestelda kellegagi, kes räägib ainult iseendast ega kuula kunagi teisi. Selleks, et mehe tähelepanu tõmmata, ei pea sa kogu aeg endast rääkima ja tegema ennast huvitavaks. Vastupidi. Diskreetne inimene, kes kuulab teisi ära ja tunneb tõesti teiste vastu huvi, on palju meeldivam. Lisaks sellele, mida vähem sa endast räägid, seda suurem huvi sinu vastu tekib. 

 

13. Ära kiirusta

Kohtudes mõne mehega, kes sulle meeldib ja kellega tekib kohe vastastikkune külgetõmme, hakkab naine kohe looma kogu oma maailma mehe ümber. See on aga suur viga. Muidugi on alguses iga võimalus hea, et koos olla. Enamik inimesi väsib sellest aga ruttu. Sellepärast pead sa tekitama temas igatsuse enda järgi aga nii, et sa täielikult ära ei kao silmapiirilt. 

Nii hoiad sa ära rutiini ja muutud tema silmis vastupandamatuks. Enamik mehi otsib vaheldust oma ellu ega taha sellist naist, kes kaelas ripub. Armasta ja hooli aga jäta mehele hingamisruumi. Ära nõua kogu aeg tema tähelepanu ja ära taha olla kogu aeg temaga koos. 

 

14. Ole diskreetne ja elegantne

Atraktiivne naine on seksikas. Meie päevil on aga piir seksikuse ja vulgaarsuse vahel üsna väike. Kui sa tahad aga mehele meelde jääda ja olla tema ideaal, pead sa tekitama temas huvi enda vastu. Sa pead olema kättesaamatu ja tõeline väljakutse tema silmis. Kui sa jooksed iga kord kohale, kui ta tahab, siis kaotab ta ruttu sinu vastu huvi. Ole elegantne ja diskreetne ning tekita temas soovi ning igatsust enda järgi. 

 

15. Oska tema eest hoolitseda

Hoolitse oma mehe eest, paku talle naudingut, jaga oma tundeid temaga, proovige uusi asju kahekesi olles. Ära lepi tavalise seksiga. Katsu oma voodielu vürtsitada, proovides uusi asju. See tekitab temas suurema huvi sinu vastu, kui ta näeb, et sul on mitu külge ja ta ei tea kunagi ette, mida järgmiseks oodata.

 

16. Loo ühiseid  mälestusi

Et mees sind kunagi ei unustaks, peab tal sinuga olema ühiseid mälestusi. Isegi, kui ta läheb vaatama, kas rohi ei ole mujal rohelisem, mäletab ta ikka teie unustamatuid koos veedetud hetki. See on tähtis, et teil oleks ühiseid mälestusi. 

 

Nüüd sa tead, mida teha, et tõmmata mehe tähelepanu ja olla tema silmis vastupandamatu. Tegemist ei ole lihtsa teooriaga, vaid nippidega, mida sa pead ellu rakendama. Küll sa näed, kuidas mees hakkab sind vaatama hoopis teise pilguga. Nagu näeks ta uut naist, kellega ta tunneks ennast paremini. Ole julge ja ettevõtlik ja sa näed, kuidas mees näeb sinus naist, keda ta vajab.


Kommentaare ei ole