{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Päike siseneb sellel nädalal sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi tundub, et mitmed s...

 


 

 Päike siseneb sellel nädalal sinu märki, tuues sulle sellega head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi tundub, et mitmed su soovid ja unistused on täitumas. Kuu on nädalavahetusel Kaksikute märgis, tänu sellele oled sa heas tujus jõuluõhtul.


Armastus

Paaridele : ainult siis, kui sa ise seda tahad ja selle nimel pingutad, läheb kõik sellel nädalal hästi. Ära provotseeri, hoidu solvavatest märkustest, ära sunni teist jõuluvana mängima, ära kritiseeri kingitusi, mida sulle tehakse - ja kõik läheb hästi. Ära unusta ka naeratada kogu aeg ja olla armastusväärne kõikide inimeste vastu.

Vallalised: õhus on armastust, selles ei saa enam kahelda ja seda nii noorte, kui vanemate inimeste jaoks. Jõuluime võib sind tabada kõikjal ja tuua su ellu selle inimese, kellest sa oled oma südamepõhjas nii kaua unistanud. 

 

Töö

Tänu Jupiteri abile õnnestuvad kõik su ettevõtmised ja sa suudad vältida kõiki takistusi ning probleeme. Lisaks sellele leiad sa võimaluse, mis aitab sul end esile tõsta ning oma väärtust tõestada. Mitte kõik ei küündi sinu tasemele.

 

 

Tervis

Planeetide seis jääb üsna neutraalseks sinu tervise suhtes, seega sõltub kõik suurel määral sinust endast. Kui sa ei hakka liiga palju liialdama ja oma tervist ohtu ei pane, siis peaks kõik hästi minema. Mõtle häid mõtteid ja hoia oma tervist.

 

Raha

Lotoga sa sellel nädalal ei võida ja jõuluvana sulle uut autot ei kingi. Seega katsu hoida kokku nii palju, kui võimalik ja ära ela üle oma võimete

 

 

Kommentaare ei ole