{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Head vana aasta lõppu! Jupiteri retrograad Sõnni märgis saab täna läbi. Täpselt südaööl moodustavad Kuu ja Jupiter aga...


 

 

 Head vana aasta lõppu!

Jupiteri retrograad Sõnni märgis saab täna läbi. Täpselt südaööl moodustavad Kuu ja Jupiter aga harmoonilise aspekti Päikesega, see peaks tooma sulle kaasa nii head õnne, kui häid uudiseid. Õhtupoolikul ei pruugi aga kõik minna sinu soovide kohaselt, võib juhtuda, et sa leiad seltskonna enda ümber liiga igava olevat või ei ole ilm sinu arust kõige parem. Kesköö toob sulle aga õnne. 

 

Armastus

Mõned suhtlemisprobleemid ja arusaamatused võivad tekkida. Sa pead ilmselt ise omalt poolt pingutama, et olukorda siluda ja leida lahendusi oma probleemidele. Kui sa oled vallaline, siis võib-olla oled sa kohtunud kellegagi ja pead teda kõige-kõige paremaks. Ära idealiseeri teda üle. Katsu teda enne rohkem tundma õppida

 

 

Töö

Sa leiad ise ilmselt, et sul on väga head plaanid ja et teised jagaksid sinu arvamust. Täna tuleb sul ilmselt seista oma õiguste eest väljas ja kaitsta oma huve. See võib olla üsna väsitav aga see tasub ennast ära. 


Tervis

Järgnevatel päevadel vajad sa tõsist puhkust, vaikust ja rahu. Vana aasta on kohe läbi saamas ja see on normaalne, et sa tunned suuremat väsimust. 

 

 


Pere

Kodune õhkkond peaks olema rahulik. Täna peaks sind ees ootama väga ilus päev. 

 

Raha

Parem oleks, kui sa ei sooritaks suuremaid tehinguid täna. Ole ettevaatlikum ja ära anna kiusatusele järele.

 

Õnnenumber : 659

 

Väike nõuanne: võta aega ka iseendale




Kommentaare ei ole