{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Kuu on sinu märgis nädala alguses, aidates sul oma plaane rahulikult ellu viia. Nädala keskel on Kuu Jäära märgis, tänu...


 

 

 Kuu on sinu märgis nädala alguses, aidates sul oma plaane rahulikult ellu viia. Nädala keskel on Kuu Jäära märgis, tänu sellele ei ole sa nii emotsionaalne. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, aidates sul paremini näha seda, mis su ümber toimub. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Paaridele : seekordsed jõulud tulevad ilusad. Sellel nädalal on sinu ja su kallima suhe väga hea ja mitte miski ei tohiks eesolevaid jõule ära rikkuda, kui just mõned heasoovlikud sugulased ei topi oma nina asjadesse, mis neisse ei puutu. Kui midagi ka peaks juhtuma, siis katsu alati olukorda ennetada ja siluda võimaluse korral.

Vallalised : võttes arvesse praegust Jupiteri seisu, võid sa hakata suuremalt unistama ja lootma imedele. Suure tõenäosusega ristub su tee ühe tundmatuga, kellega sul tekib kohe suur lähedus.

 

Töö

Kõik peaks minema sellel nädalal hästi, sest hea õnn saadab sind tööalastes asjades. Kasuta seda perioodi ära, et tegeleda vastutusrikkamate projektidega, kus sul avaneks võimalus tõestada, milleks sa võimeline oled. Ole ettevõtlikum.

 

 

Tervis

Praegusel perioodil ei ole sul suurt aega mõtelda spordiga tegelemise peale aga ometi teeks see su tervisele palju head. Selle jaoks on kõige parem jalutuskäik värskes õhus. Ära unusta ka stressi maandada ning mõtle rohkem häid mõtteid.

 

Raha

Sinu rahaasjad peaksid võtma parema pöörde. Väike rahalaev võib saabuda täiesti ootamatult ja muuta su elu palju lihtsamaks. 

Kommentaare ei ole